FK PŘÍBRAM
11.09.2014
Juniorská liga, 9. kolo
4:2
Příbram vs. Liberec
Online
Branky: 34., 36. Řezáč, 47. Brandner, 73. Krameš - 35. Ondráček, 38. Frimmel
Rozhodčí: Jílek - Kožár, Pastyřík
Diváci: 100
Příbram: Štěpanovský - Ježdík (85. Reichenauer), Tregler, Kvída, Šindelář - Kilián (85. Bouček), Krameš, Husár (56. Hlinka) - Brandner (80. Michalec), Řezáč, Junek (75. Sandr)
Liberec: Zoul - Zítka, Bong, Vojtěšek (75. Barac), Bělíček - Kaiser, Ondráček, Djika (75. Janků), Frimmel (81. Ambrož), Tabeira (75. Knejzlík) - Polívka (70. Machuča)

Náprava výsledku ze Slovácka s Libercem

Petr Janota

Do dnešního zápasu s Libercem jsme šli s cílem napravit těžkou porážku ze Slovácka, což se nám určitě podařilo.
Od začátku se hrál rychlý a tvrdý zápas, kdy obrany pracovaly soustředěně, takže vyložené šance se rodily pomalu. Do první se dostal Brandner po pasu Husára, ale koncovka vyzněla naprázdno. V ještě větší šanci se ocitl Krameš, ale v sólu ztroskotal na Zoulovi. V další akci Řezáč prověřil Zoula. Hosté zaujali dvěma střelami Tabeiry, které však skončily v přilehlém lesíku. Pak se však s góly roztrhl doslova pytel. Nejdříve Krameš presinkem donutil stopera hostů k riskantní malé domu, kterou zachytil Řezáč, obešel Zoula a skóroval 1:0! O minutu později po několika odrazech před vápnem se míč dostal až k Ondráčkovi - 1:1! Za další minutu se opět měnilo skóre, na Husárův pas naběhl Řezáč, přetlačil v souboji Bonga, obešel Zoula a bylo 2:1! Tento stav vydržel celé dvě minuty, Frimmelova střela za vápnem byla tečována a zapadla k tyči Štěpanovského 2:2! V další velké šanci se objevil po Kramešově průniku a přesném centru Řezáč, ale hlavou minul. Druhý poločas jsme začali aktivně. Po přihrávce Krameše se do šance protáhl Brandner a konečně prolomil svou smůlu v koncovce 3:2! Dále jsme se tlačili do koncovky, ale ve finální části nám chyběl klid a přesnost. Liberec nezůstával pozadu, do šance se protlačil Tabeira, Štěpanovský jeho střelu kryl. Po trestném kopu hlavičkoval Bong a jeho křížná střela spadla na břevno, nebezpečí uhasil skluzem Kvída. Poté po křídelní akci Hlinky střelu Řezáče vyrazil Zoul, ale Krameš byl včas u dorážky 4:2! Centr Junka překvapil Zoula, ale tomu pomohlo břevno. Na druhé straně Štěpanovský skvělým zákrokem vytlačil gólovou hlavičku Polívky. V závěru, kdy mužstva prostřídala, ubylo v koncovce přesnosti, takže za zmínku stojí jen nastřelená tyč po hlavičce Treglera.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School