FK PŘÍBRAM
17.08.2014
Česká liga dorostu U 16 A, 2. kolo
1:0
Slavia vs. Příbram B
Branky: 4´ Rataj
Slavia: Přibyl - Vyskočil, Pek, Pardubský, Žežulka, Krejdl, Souček, Kovařík, Král, Novák, Stropek
Příbram B: Jedlička - Obdržal, Ric, Maršík, Jandera - Kulhavý - Matoušek (71´ Drašnar), Hlavatý, Rozsypal, Rataj (78´ Skopový) - Bělohlávek (79´ Jančura)
Obě mužstva vlétla od úvodního hvizdu na hřiště s vysokým nasazením, aktivním presingem a především snahou o vstřelení úvodní branky. Stejně jako před týdnem se nám v úvodu daří skvělá kombinační akce! Po výborném napadání získáváme míč, který je posunut do pokutového území domácích. Tato skvělá akce, která pokračuje dlouhou kličkou na gólmana SK Slavia Praha s následnou střelou do odkryté brány z kopačky Michala Rataje, znamená ve 4. minutě utkání vedení 0:1! Bohužel brzy přichází naše chvilková ztráta koncentrace. Běží 6. minuta utkání, přichází náš prohraný souboj uprostřed hřiště a brejková akce po levé straně hřiště, která je zakončena přesným centrem do našeho pokutového území, kde nikým neatakovaný útočník domácího týmu s přehledem střílí vyrovnávací branku. Naštěstí se naše mužstvo ponaučuje z minulého zápasu a rychle se znovu koncentruje na zápas. Ve 14. minutě skvěle kryje skrytou přízemní střelu procházející mezi hráči v našem pokutovém území náš brankář Martin Jedlička! Naše mužstvo mělo naopak výbornou příležitost ve 27. minutě, kdy po ose Hlavatý – Bělohlávek – Kulhavý, posledně jmenovaný netrefuje zcela ideálně míč ve vyložené šanci a domácí brankář kryje. Přes nátlakovou hru soupeře, která trvala většinu prvního poločasu, naše mužstvo odolává a tak odcházíme do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Druhý poločas začínáme aktivněji a ve 45. minutě zkouší pozornost domácího brankáře Kamil Kulhavý hezkou střelou z 30 metrů. O 10. minut později sklepává míč před hranicí pokutového území Michal Rataj na Michala Hlavatého, který povedenou střelou vybízí ke skvělému zákroku gólmana SK Slavie Praha. V 59. minutě jsme měli velkou příležitost ke změně skóre v náš prospěch. Po perfektně rozehraném rohovém kopu mezi Lukášem Ricem a Michalem Hlavatým vniká posledně jmenovaný až do šestnáctky soupeře, ale následnou přihrávku na teč soupeř na poslední chvílí odvrací! V 69. minutě zápasu si staví míč k zahrání trestného kopu Lukáš Ric. Skvělý střílený centr překvapuje všechny hráče, prolétá až na zadní tyč, kde sice dobíhá Romana Maršík, ale těsně míjí soupeřovu branku! Pokud první poločas patřil soupeři, tak ve druhém jsme si vypracovali více vyložených šancí a zároveň taktickým výkonem soupeře nepouštěli do mnoha střeleckých příležitostí, které v poslední fázi skvěle řešil náš brankář. A tak v běžné hrací době končí zápas nerozhodným výsledkem 1:1. Při nerozhodném výsledku dochází k zahrávání pokutových kopů, kdy vítěz si připisuje 2 body a prohrávající pouze 1. Již první pokutový kop soupeře končí na horní části konstrukce branky. Naopak naši exekutoři v pořadí Kulhavý, Hlavatý, Rozsypal, Jedlička a Ric se nemýlí a tím si připisujeme důležité 2 body!
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School