FK PŘÍBRAM
07.09.2014
Česká fotbalová liga žen, 1. kolo
1:6
Krupka vs. Příbram
Branky: Machutová 3x, Krůtová 2x, Císařová V.
Žluté karty: Machutová
Příbram: Pilousková – Dědinová, Šrámková, Boukalová, Branžovská – Krůtová, Kočová, Císařová V., Navrátilová – Machutová, Koubková (70. Černohorská)

Úspěšný vstup do sezóny

Jan Vostrý

Příbramská děvčata mají ze sebou úspěšný vstup do vyšší soutěže. V úvodním utkání vyhrály vysoko na půdě Krupy.
Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a již v 7 min. jsme se ujali vedení 1:0, když se po přihrávce Koubkové prosadila Krůtová. Domácím hráčkám se podařilo o chvíli vyrovnat, když se z 20 metrů trefila domácí útočnice, která nedala Pilouskové šanci zasáhnout. V dalším průběhu prvního poločasu jsme měli několik možností skórovat, ale koncovka nám nevycházela. Za zmínku stojí brejková situace Machutové, která se „řítila“ sama na domácí gólmanku, ale její snahu zmařila stoperka za cenu faulu. Kupodivu všech vyvázla pouze se žlutou kartou. Do poločasu jsme přesto strhli vítězství na naši stranu, když si Machutová naběhla za domácí obranu na pas Kočové a nezaváhala 2:1. Do druhé půle jsme vlétli raketově a již po třech minutách se prosadila Císařová, po vyšachování domácí obrany - 3:1. Domácímu týmu docházeli síly a my jsme pokračovali v navyšování našeho skóre. Postupně se trefili Machutová a Krůtová a opět Machutová, která tímto završila hattrick. Konečný výsledek byl pro domácí nakonec milosrdný, neboť šancí jsme měli na dalších 10 branek. Hodnocení trenéra: Oproti pohárovému utkání jsme předvedli velmi dobrý výkon, za který si děvčata zaslouží pochvalu. I domácí fanouškové byli překvapeni naší výkonem a gratulovali nám k vítězství.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School