FK PŘÍBRAM
28.09.2014
Česká fotbalová liga žen, 4. kolo
1:1
Příbram vs. Karlovy Vary
Branky: 85´ Pilousková
Žluté karty: Pilousková, Karasová
Rozhodčí: Hanusek
Diváci: 150
Příbram: Vacíková - Branžovská (55. Koubková), Šrámková, Karasová, Dědinová (46. Boukalová) - Navrátilová, Kočová, Císařová V., Krůtová (46. Štěchová) - Machutová (65. Černohorská), Pilousková.
Karlovy Vary: Gruzová - Bartošová, Bartyzalová, Janochová, Stojkovičová - Pachtová, Jirsová, Licková, Sochorová - Zubzandová, Šebková (Czelderová)

Dvě neproměněné penalty a slabý výkon nás stál vítězství

Štěpán Irion

V druhém domácím zápase jsem přivítali Karlovy Vary a nebyl to vydařený zápas.
Od úvodu utkání se hrálo zejména na polovině soupeře. Soupeř byl takřka bezzubý a bránil se pouze dlouhými odkopy. V 21. minutě nám byl odpískán pokutový kop. Míč na puntík si postavila Šrámková, ale brankářka hostů skvěle zasáhla a pokutový kop zneškodnila. To nám na psychice moc nepřidalo. Dál jsme sice soupeřky tlačili na jejich půlce, ale branky nám to nepřinešlo. A tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Do druhé poloviny už nastoupily Karlovy Vary s větším odhodláním a bojovností. Odměnou jim byl vedoucí gól z 52. minuty, který nás naprosto zmrazil. Naše hra postrádala snad uplně všechno. Hráčky byly bez energie a odhodlání zápas zvrátit. Působili jsme zcela odevzdaným dojmem. Jedinou vyjímkou byl naprosto skvělý výkon naší kapitánky Radky Kočové. Kočová nevypustila jediný souboj a opravdu pracovala celý zápas na 100%. Její výkon by měl jít všem příkladem, protože takhle se bojuje za svůj tým. V 66. minutě nám opět vykvetla naděje. Byl nařízený už druhý pokutový kop proti hostům. Tentokrát se na přání trenéra postavila na puntík Pilousková, ale branku přestřelila. Naše koncovka byla naprosto žalostná a když už jsme se dostali do nějaké vážnější šance, tak nás skvělě vychytala brankářka Varů Gruzová. Druhá neproměněná penalta nás srazila na kolena. Vary několikrát zahrozily, ale Vacíková už se překonat bohudík nenechala. V 85. minutě jsme přeci jen vyrovnali. Krásná přihrávka od Koubková, která přehodila obranu se dostala až k Pilouskové a ta z bezprostřední blízkosti vyrovnala na 1:1. V závěru jsme si vypracovali nápor, ale k vítězné brance to nevedlo, a tak jsme poprvé doma ztratili body. Zápas se nám absolutně nepovedl. Jelikož jedeme k příštímu zápasu na pražskou Duklu, tak s tím musíme rychle něco dělat. Nepodáváme vyrovnané výkony a to se nám v této soutěži stávat nemůže. Jsme ale kvalitní tým a věříme, že se opět dostaneme do pohody a budeme opět vítězit. Takový je prostě někdy fotbal.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School