FK PŘÍBRAM
13.10.2014
Česká fotbalová liga žen, 6. kolo
1:0
Čáslav vs. Příbram
Branky: 19´ Čáslav
Rozhodčí: Kučera, Herda, Špičák
Diváci: 100
Čáslav: Jelínková - Buřvalová, Prchalová T., Culková, Karafiátová - Karabinošová, Veselá (K), Buchtová, Čápová - Fuksová, Musílková (Prchalová A., Truhlářová, Součková, Čechová)
Příbram: Vacíková - Dědinová (46. Koubková), Boukalová, Šrámková, Navrátilová - Machutová, Císařová V. (71. Černohorská), Kočová (K), Branžovská - Karasová (46. Drdošová), Pilousková.

Jedna náhodná střela znamenala naší porážku

Štěpán Irion

V dalším venkovním utkání nás na svém hřišti přivítala Časlav.
Zápas byl velice vyrovnaný a bylo jasné, že budou rozhodovat maličkosti. Naše hra byla bez pohybu a moc jsme branku soupeře neohrožovali. Čáslav se radovala v 19. minutě, kdy na nečekanou střelu z ostrého úhlu Vacíková nedosáhla 1:0. Ani jeden z týmu si nepřipravoval vyložené šance. Jen tu a tam někdo zahrozil z protiútoku nebo standardní situace. Další obrovskou šanci měli opět domácí, ale Vacíková skvěle přímý kop vyrazila. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí tým. Do druhého poločasu Příbram nastoupila se dvěma změnami. Po dlouhém zranění se vrátila do sestavy Drdošová, která nahradila Karasovou a do hry naskočila také Koubková, která nahradila Dědinovou. Naše hra dostala novou energii a Čáslav byla často v úzkých. Jen nám prostě dnes nebylo přáno a zařízení hostů ne a ne trefit. Chvílemi jsme byli v koncovce naprostou zoufalí. O svém zoufalství mohla mluvit i brankářka domácích Jelínková, která svým emočním povzbuzováním domácích hráček musela prodělat nejméně pět infarktů myokardu. Nakonec to ale přečkala bez ztráty a proto si domácí připisují nejtěsnější vítězství 1:O. Nemůžeme říci, že by se nám zápas vyloženě nepovedl. Hra byla vyrovnaná a druhý poločas jsme byli jasně lepším týmem. Ovšem stála při nás obrovská smůla. I kdyby se dnes hrálo bůh ví jak dlouho, tak branku nevstřelíme. Musíme Čáslavi pogratulovat k vítězství a soustředit se na další domácí utkání s Jabloncem, které musíme zvládnout. Utkání se hraje v sobotu od 13:30 na hřišti v Milíně, jste srdečně zváni!!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School