FK PŘÍBRAM
20.10.2014
Česká fotbalová liga žen, 7. kolo
2:2
Příbram vs. Jablonec
Branky: 54´Karasová, 92´Kočová z pen. - 20´ Sisrová, 22´ Trojáková
Žluté karty: Palovčíková
Rozhodčí: Benedik - Toužimský, Glogar T.
Diváci: 100
Příbram: Vacíková - Karasová, Šrámková, Boukalová, Navrátilová - Koubková (46. Dědinová), Kočová, Drdošová (27. Štěchová), Branžovská - Pilousková, Machutová (60. Černohorská).
Jablonec: Bistiaková - Katonová, Sisrová T.( 83. Klápšťová), Pecháčková, Bornerová - Sisrová J., Málková, Fialová, Palovčíková - Trojáková, Holinkská.

V nastavení jsme zachránili alespoň bod

Štěpán Irion

V dalším kolem jsme přivítali doma Jablonec a soupeř si díky našim hrubým chybám odváží zaslouženou remízu.
Úvod zápasu byl opatrný. Žádný tým neměl viditelnou převahu, a tak vyhrávala zejména bojovnost. K překvapení všech to byl Jablonec, který se ve 20. minutě ujal v Příbram vedení 1:0. O další dvě minuty později to už bylo o dvě branky. Po naší hrubé chybě se dostala k míči útočnice hostů a neměla problém zakončit 2:0 pro Jablonec. My jsme byli naprosto v šoku. Nic se nám nedařilo a fotbalovější tým na hřišti byl Jablonec. Hosté nepředváděli nějaký pohledný fotbal, ale svojí jednoduchou hrou nám nedávali moc šancí. Více se toho v prvním poločasu nestalo a tak vedl Jablonec v poločase 2:0. Do druhého poločasu děvčata přišla nabuzená na velký obrat. V 54. minutě ve vápně přihrála Pilousková Karasové a ta se nemýlila 1:2. Tento gól nás ještě více vybudil, ale vytoužené druhé branky se nám nedostávalo. Jablonec hrál to svoje a nikam se příliš nehrnul. Příbram se snažila tlačit dopředu, ale Jablonec důslednými odkopy zabraňoval našim akcím. Už to vypadalo, že letos poprvé doma padneme, ale hosté se naštěstí dopustili fatální hrubky. V 92. minutě byla ve vápně ostře faulovaná Pilousková a my měli možnost zahrání pokutového kopu. Nikdo se k míči nehrnul, protože jsme měli v hlavách dvě neproměněné penalty z utkání s Vary. Míč si nakonec jako správný kapitán vzala Radka Kočová a s přehledem zajistila Příbrami remízu 2:2. Neodehráli jsme vůbec dobré utkání. Soupeřky těžily z našich chyb a ty také dokázaly do puntíku potrestat. Naštěstí jsme to nezabalili a rvali se o body až do konce. Věříme, že se v příštím zápase naše bodová mizérie prolomí a my konečně zvítězíme.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School