FK PŘÍBRAM
28.10.2014
Česká fotbalová liga žen, 8. kolo
2:0
Rakovník vs. Příbram
Branky: 12´ a 75´ domácí
Žluté karty: Šrámková
Rozhodčí: Sedláček - Rous, Tichý
Diváci: 10
Rakovník: Pavlíčková - Dubcová, Rubešová, Andrová, Stránská - Fedorková, Novotná, Košvancová, Roubíková - Vedralová, Plháková (Hrdličková, Ajksnerová, Černá, Slavíková).
Příbram: Kalašová - Dědinová, Šrámková, Drdošová, Branžovská - Koubková (46. Boukalová), Kočová (K), Krůtová, Navrátilová - Pilousková, Štěchová.

K dalšímu zápasu jsme vyjeli do Rakovníka

Štěpán Irion

Opět jsme byli fotbalovějším týmem, ale vlastní chyby nás porazily.
Úvod zápase se nám opět nevydařil. Ve 12. minutě se po hrubé chybě na levé straně soupeřky dostaly do protiútoku a bezpečně poslaly míč za záda Kalašové. Tentokrát se nám dařila kombinační hra, ale stále nám chybí lepší koncová fáze. V 25. minutě naše hráčky naprosto viditelně vzaly do kleští útočnici domácích a domácí tak měli výhodu pokutového kopu. K dnešnímu zápasu se poprvé do branky postavila naše nová posila z Braníku Kalašová. A nemůžeme říci, že by se jí premiéra nevydařila. Pokutový kop bezpečně zneškodnila. V tu chvíli jsme byli na koni. Do obrovské šance se dostala Pilousková, ale skvělá Pavlíčková míč výborně vyrazila. Kombinace se nám tentorkáte celkem dařila, ale finální přihrávky jsme buď řešili špatně a nebo je skvělá stoperka hostů odklízela do bezpečí. První poločas tak skončil za stavu 1:0 pro domácí. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně a snažili jsme se soupeřkám nedat ani kousek prostoru. Rakovník hrozil hlavně z rychlých protiútoků a to se jim nakonec vyplatilo. V 75. minutě se dostal Rakovník do přečíslení a nedal Kalašové šanci 2:0. To nám vzalo všechny naděje a nějaký bodový zisk a zápas se spíše dohrával. Utkání z obou stran vypadalo celkem pohledně, možná škoda občasných nesmyslných rozhodnutí sudího Sedláčka, ale to k fotbalu prostě patří. Z Rakovníka odjíždíme s porážkou 2:0. Nemůžeme říct, že by se nám zápas nepovedl. Na hře bylo vidět určitě zlepšení, ale stále to není podle našich představ. Strašně se nadřeme na branku, a to bychom měli do dalších zápasů rozhodně vylepšit. Za zmínku stojí výkon brankářky Kalašová, která působila velmi jistě a za obdržené branky nemohla. V příštím kole hostíme na hřišti v Milíně tým ze Staré Lysé, který v minulém kole uhrál remízu s pražskou Duklou. Zápas bude rozhodně zajímavý a rádi bychom vás na něj pozvali. Výkop je 1.11 od 11:00 na hřišti v Milíně. Jste srdečně zváni.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School