FK PŘÍBRAM
04.11.2014
Česká fotbalová liga žen, 9. kolo
2:4
Příbram vs. Stará Lysá
Branky: 53´ a 87´Pilousková - 16´Pacoňová, 24´Bíbrlová, 39´a 43ˇ Červeňáková
Žluté karty: Šrámková
Rozhodčí: Benedik
Diváci: 70
Příbram: Kalašová - Navrátilová (46. Branžovská), Šrámková, Boukalová, Dědinová - Drdošová (46. Koubková), Kočová (K), Krůtová, Machutová (62. Černohorská) - Štěchová, Pilousková.
Stará Lysá: Zelníčková - Koubová, Dlasková, Mouchová, Vařečková - Bíbrlová, Červeňáková, Jedličková, Kohlová - Pacoňová, Linhartová (Hollová, Mansfeldová, Průšová)

S Lysou jsme začali držet krok až ve druhém poločase.

Štěpán Irion

K dalšímu domácímu utkání přijel tým ze Staré Lysé, který na podzim ještě neprohrál.
Do zápasu jsme nevstoupili vůbec špatně. Hra oproti jiným zápasům vypadala docela pohledně. Přeci jenom byla znát odlišná kvalita mezí týmy. Lysá se dostala do vedení v 16. minutě, kdy nejprve střelu skvěle vyrazila Kalašová, ale na dorážku Pacoňové už nedosáhla 0:1. Hosté zvýšily skóre již za osm minut, to se přesně trefila Bíbrlová. Nehráli jsme vůbec špatně, ale z individuálních chyb jsme vždy inkasovali. Hořela nám hlavně levá strana a soupeřky toho bezpečně využívaly. Lysá se trefila do poločasu ještě dvakrát, kdy vždy přesně zavěsila Jana Červeňáková, a tak se šlo do kabin za stavu 4:0 pro hosty. Do druhého poločasu jsme provedli změny na levé straně a hned to bylo vidět. Dařilo se nám napadat a vytvářet si i brankové příležitosti. V 53. minutě snížila na 1:4 Pilousková. Ve druhém poločasu jsme zahráli jeden z nejpohlednějších fotbalů celé sezóny. Můžeme říci, že ve druhém poločase jsme hostům byli rovni. Samozřejmě i hosté hrozili, ale zejména z rychlých protiútoků, které buď vychytala Kalašová nebo skončily mimo branku. Hezkou individuální akci předvedla v 87. minutě Pilousková, sama obešla brankářku a snížila na konečných 2:4 z pohledu domácích. V zápasu jsme odehráli dva rozdílné poločasy. V prvním jsme naprosto propadali na levé straně a moc příležitostí jsme si nevypracovali. Ve druhém jsme byli důrazní a přesní na balónu. Výsledek z druhého poločasu svěčí za vše. Kdybychom hráli každý náš zapas jako tento druhý poločas, tak bychom nemuseli ztrácet zbytečné body. V příštím kole nás čeká jarní předehrávka doma s Krupkou. Tento zápas už opravdu musíme zvládnout a nabudit se tak na zimní přípravu. Zápas se odehraje v sobotu 7.11 od 11:00 v Milíně. Přijďte nás prosím podpořit v cestě za třemi body.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School