FK PŘÍBRAM
14.11.2014
Česká fotbalová liga žen, 10. kolo
7:0
Příbram vs. Krupka
Branky: 16´ a 22´Černohorská, 20´ Drdošová, 26´Štěchová, 28´Kočová, 65´ a 68´ Machutová
Rozhodčí: Benedik, Toužimský, Malý.
Diváci: 80
Příbram: Vacíková - Branžovská, Šrámková (46. Navrátilová), Boukalová ( 46. Koubková), Dědinová - Drdošová, Kočová (46. Císařová V.), Krůtová, Štěchová (46. Machutová), Pilousková, Černohorská.
Krupka: Beníšková - Králová, Polívková, Ratajová, Novotná - Reinová, Podrazová, Cankářová, Macková - Tóthová

Sice jsme oslabenému soupeři nasázeli 7 branek, ale náš výkon zejména ve druhém poločase nebyl dobrý

Štěpán Irion

K jarní předehrávce jsme doma přivítali tým z Krupky.
Krupka přijela pouze v 10 lidech a my jsme mysleli, že to bude příjemné zakončení sezóny. Paradoxně měla první dvě obrovské šance právě ona. Jejich velmi hbitá a šikovná hráčka Tóthová nám dělala v obraně nemalé problémy. K našemu štěstí vždy mířila nepřesně. Čekalo se, kdy dáme první branku abychom se uklidnili. To přišlo v 16. minutě. To se prosadila Černohorská. Během dvanácti minut jsme vedli již 5:0 a bylo po zápase. Po pohledných akcích se prosadila ještě jednou Černohorská, Drdošová, Štěchová a domácí kapitánka Kočová. Děvčata z Krupky pouze bránila a čekala na konec první půle. Ten stanovil stav utkání na 5:0 pro Příbram. Do druhé půle naskočily čtyři nové hráčky a na hře to bylo hned poznat. Hráli jsme špatně a některé situace jsme řešili naprosto nesmyslně. Hostům se zranila další hráčka, a tak dohrávala Krupka dokonce v devíti hráčkách. A my jsme se přes zaparkovaný autobus hostů vůbec nemohli prosadit. Hosté měli největší šanci v 50. minutě. To zahrávali pokutový kop, ale Reinová mířila pouze do tyče. My jsme sice během tří minut dokázali navýšit skóre na 7:0, protože se trefila dvakrát Tereza Machutová, ale naše hra byla špatná. Než abychom si míč v klidu dali a hnali se do protiútoku, tak ho nemyslně pošleme do autu. Ve druhém poločase nám chyběla chuť soupeři nasázet co nejvíce branek a chuť zápas si užít do poslední minuty. Druhý poločas se nám hodnotí velice špatně, soupeř byl zralý na ručník, ale my mu darovali pouze prohru o sedm branek. Musíme uznat, že Krupka sem nepřijela hrát žádného zanďoura a i přes oslabení podnikala velice sympatické protiútoky. Začala bránit až když měla na hřišti pouze devět hráček a to se také není čemu divit. Náš první poločas byl velmi povedený. Hrou jsme bavili i přítomné diváky. Druhý poločas byl naprostý opak a to by se nám opravdu stávat nemělo. Musíme mít větší chuť na vítězství a chtíč nasázet co nejvíce branek. Čeká nás dlouhá zimní přestávka a my se musíme připravit na jaro, které nebude vůbec jednoduché. K prvnímu jarnímu zápasu bychom měli vyrazit na konci března do Ústí nad Labem.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School