FK PŘÍBRAM
23.10.2014
Česká liga žáků U 15, 11. kolo
1:5
Plzeň vs. Příbram
Branky: 10.,12. Belej, 20.,25. Čížek, 35.Čejda
Příbram: Melichar - Volf, Šíma, Mezera, Benda - Čížek (60. Smetana), Anýž, Böhm (65. Nezník), Čejda (55. Skalička) - Janota, Belej (65. Jílek)

V Plzni jsme napravili výkon ze Sparty

Matyáš Kudela

K dalšímu kolu Ligy žáků U15 jsme odjížděli do Plzně, byl to druhý zápas v řadě na venkovní půdě.
Do zápasu jsme vstoupili skvěle a první desetiminutovku, ve které jsme měli několik šancí, završil brankou na 1:0 Belej. Druhou branku přidal ten samý hráč už o dvě minuty později a na 3:0 už ve 20.min po faulu na aktivního Beleje z penalty Čížek. Ten samý hráč (Čížek) se po průnikové přihrávce od Čejdy dostal za obranu a hezkým obstřelením brankáře zvýšil na 4:0. Na 5:0 těsně před přestávkou dal střelou z vápna David Čejda. V druhém poločase jsme kontrolovali hru, dostali se do dalších gólových šancí, ale žádnou z nich jsme už nevyužili. Naopak soupeř po naší chybě v rozehrávce a následném faulu v pokutovém území snížil z penalty na 5:1.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis