FK PŘÍBRAM
23.10.2014
Česká liga žáků U 15, 11. kolo
1:5
Plzeň vs. Příbram
Branky: 10.,12. Belej, 20.,25. Čížek, 35.Čejda
Příbram: Melichar - Volf, Šíma, Mezera, Benda - Čížek (60. Smetana), Anýž, Böhm (65. Nezník), Čejda (55. Skalička) - Janota, Belej (65. Jílek)

V Plzni jsme napravili výkon ze Sparty

Matyáš Kudela

K dalšímu kolu Ligy žáků U15 jsme odjížděli do Plzně, byl to druhý zápas v řadě na venkovní půdě.
Do zápasu jsme vstoupili skvěle a první desetiminutovku, ve které jsme měli několik šancí, završil brankou na 1:0 Belej. Druhou branku přidal ten samý hráč už o dvě minuty později a na 3:0 už ve 20.min po faulu na aktivního Beleje z penalty Čížek. Ten samý hráč (Čížek) se po průnikové přihrávce od Čejdy dostal za obranu a hezkým obstřelením brankáře zvýšil na 4:0. Na 5:0 těsně před přestávkou dal střelou z vápna David Čejda. V druhém poločase jsme kontrolovali hru, dostali se do dalších gólových šancí, ale žádnou z nich jsme už nevyužili. Naopak soupeř po naší chybě v rozehrávce a následném faulu v pokutovém území snížil z penalty na 5:1.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School