FK PŘÍBRAM
03.08.2014
I.Celostátní liga U 19, 18. kolo
4:1
Příbram vs. Bohemians
Online
Branky: Suchan, Ayong, Šrain, Břížďala
Příbram: Šedivý, Rys, Růžek, Holý, Kvída (Reichenauer), Květ (Bouček), Červeňák (Junek), Suchan, Januška, Šrain (Břížďala), Ayong (Makoš)

Slibná výhra na úvod ligy

Zdeněk Brož

Po odloženém zápase prvního kola dorostenecké ligy s Mladou Boleslaví jsme nastoupili do mistrovského zápasu až v sobotu 2. srpna 2014 proti Bohemians Praha 1905.
Od první minuty bylo vidět že zápas bude pro diváky velmi zajímavý. Oba týmy předváděli dobrý a důrazný fotbal. Výhodou pro náš tým bylo že jsme se dostávali do dobrých šancí a soupeře jsme do žádných nepouštěli. Bylo jen otázkou času kdy se prosadíme. A to se povedlo v prvním poločase hned dvakrát, kdy skóroval střelou z hranice velkého vápna Suchan a následně po pěkné akci z levé strany skóroval sám před soupeřovou brankou Ayong. Druhý poločas byl opět v naší režii. Soupeř hrozil jen ze standardních situací a střel z větší vzdálenosti. Po jedné z těchto střel jsme inkasovali. Ale to už náš tým vedl 3:0 po krásné hlavičce Šrajna. Do konce zápasu jsme si vytvořili ještě několik příležitostí ke skórování. Ale až v 90 minutě jsme rozhodli o celkovém vítězství 4:1, střelou střídajícího Břížďaly.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School