FK PŘÍBRAM
24.08.2014
I.Celostátní liga U 19, 3. kolo
0:0
Pardubice vs. Příbram
Žluté karty: Stranský, Kejmar, Uhlíř - Rys
Rozhodčí: Černý - Brychta, Hořínek
Pardubice: Stejskal - Formáček, Řehák (83. Vávra), Koblížek, Kovář, Stránský, Kejmar (79. Mayer), Jedlička, Bulušek (70. Uhlíř, 89. Staněk), Matějka, Valenta (76. Markovič)
Příbram: Šedivý - Rys, Holý, Růžek, Šrain, Bouček (81. Makoš), Květ, Suchan, Januška, Břížďala, Ayong (81. Reichenauer)

V Pardubicích jsme ztratili dva body

Jan Vostrý

V druhém venkovním utkání jsme přes velkou převahu nedokázali překonat obranný blok domácích a získali pouze bod za bezbrankovou remízu.
Od 1. jsme měli územní převahu, ale domácí tým utvořil zhuštěný obranný blok a situace řešil jednoduchými odkopy. Přes velkou převahu jsme se do vyložených brankových příležitostí nedostávali a naopak domácí zahrozili z ojedinělého brejku. Po přestávce obraz hry pokračoval a postupem času byl tlak našeho týmu drtivý. V posledních 20ti minutách jsme si vypracovali řadu standardních situací, míč poskakoval před bankou Pardubic, ale přes obrovské úsilí jsme branku nevstřelili. A tak při celkovém pohledu na utkání, jsme nuceni konstatovat, že jsme tentokrát 2 body ztratili.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School