FK PŘÍBRAM
30.09.2014
I.Celostátní liga U 19, 5. kolo
0:3
Meteor vs. Příbram
Branky: 64., 70. Rys, 22.Květ
Rozhodčí: Kocourek - Pospíšil, Cichra
Diváci: 100
Meteor: Hradecký - Horák (66. Kozel), Holeček (55. Šimek), Dvořák (69. Nábělek), Hromas, Ploc, Janků, Stibora (69. Petřík), Janíček, Leitner, Macek (75. Ptáček)
Příbram: Šedivý - Rys (80. Schöbel), Růžek, Holý, Kvída - Květ (70. Bouček), Januška, Suchan - Šrain (80. Špinar), Ayong (46. Červeňák), Břížďala (78. Šváb)

Jasné vítězství v dohrávce na Meteoru

Petr Janota

V dohrávce odloženého kola jsme zajížděli k nováčkovi soutěže, do Prahy na Meteor. Ač postavení v tabulce svádělo k dojmu jasného zápasu, samotný zápas jednoduchý nebyl. Nerovný terén a urputná obranná hra domácích nám místy činila problémy.
Zápas se odvíjel dle očekávaného scénáře, domácí stáli na své polovině v hlubokém bloku a my se trpělivou kombinací snažili najít skulinku v domácí obraně. Všechny pokusy o průniky ze strany, či střelecké pokusy, končili v přehuštěném domácím vápně jen rohovými kopy, které se nám dnes naštěstí dařily. Po jednom z nich udeřilo, kdy po rohu Suchana si našel střeleckou pozici Květ a nezaváhal 0:1! I nadále jsme pokračovali v aktivitě,ale domácí s vypětím všech sil stačili odolávat. Ke konci poločasu naše hra trochu zpomalila a zlehkomyslněla, ale domácím chyběla kvalita na ohrožení naší branky. V druhém poločase hra plynula ve stejných intencích, jen šance na naší straně přibývaly. V největší se ocitl po přihrávce Ryse Suchan, ale Hradecký ho vychytal. Poté stříleli Šrain a Červeňák, ale ani tyto šance ke gólu nevedly. Konečně se trefil až Rys hlavou, po přesném centru Suchana 0:2! O chvilku v sólu neuspěl Rys, ale vše si vynahradil po přesném rohovém kopu Suchana, kdy nezadržitelně hlavou skóroval 0:3! Ke konci zápasu domácí zbytečně přitvrdili, my jsme kontrolovali hru, ale branky už ani při šancích Janušky, Suchana, Červeňáka a Boučka do domácí sítě nepadly.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School