FK PŘÍBRAM
20.10.2014
I.Celostátní liga U 19, 11. kolo
2:3
Jablonec vs. Příbram
Branky: 34. Drozd, 88. Palatický - 35. Januška, 43. Šrain, 89. Suchan
Rozhodčí: Nenadál,Poživil,Vrtal
Diváci: 70
Jablonec: Repáň - Morc (76. Díl), Skuhravý, Drozd, Štěpánek - Soukup (83. Bulíř), Houser, Munzar, Pelta (70. Malý) - Palatický, Nesládek (86. Hrnčíř)
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ, Suchan, Januška (82. Bouček) - Červeňák (63. Ayong, 89. Špinar), Šrain, Břížďala (86. Schöbel)

Vítězství v závěru s Jabloncem

Petr Janota

Po "reprezentační přestávce" jsme zajížděli na sever do Jablonce, kterému se v letošní sezóně daří. Speciální motivací bylo, že v případě vítězství jsme se mohli posunout do čela ligy.
Od začátku jsme kontrolovali hru, domácí se snažili o pozornou obranu a hru na rychlé brejky, které jsme jim nedovolovali. A jelikož v šancích Šrain a Januška branku minuli, udeřili domácí v 34. minutě po rohovém kopu, kdy šťastně skóroval Drozd 1:0! Naštěstí jsme odpověděli vzápětí, kdy po hezké kombinaci a uvolnění od Suchana, se již Januška nemýlil 1:1! A o pár minut bylo ještě veseleji, kdy rozehrávku stopera skvěle přečetl Holý, vysunul do samostatného nájezdu Šraina, který Repáně prostřelil 1:2! V druhém poločase se domácí pokoušeli o vyrovnání, my jejich pokusy kompaktní hrou eliminovali, ale zbytečně místy pasivní hrou se do šancích nedostávali. Vyjímkou byl velká šance Rysa, který však minul. Jakoby si vše podstatné mužstva schovávali do závěru. V 88.minutě naše defenzíva špatně zareagovala, nechala propadnout odražený míč do našeho vápna, kde už si Palatický věděl rady 2:2! Ukázali jsme však svojí sílu, ihned z protiútoku se Suchan probíjel do vápna, byl faulován a sám se postavil k trestnému kopu z výhodné pozice. První střelou nastřelil zeď, ale opakovaná střela krásně zapadla přesně k tyči 2:3!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School