FK PŘÍBRAM
26.10.2014
I.Celostátní liga U 19, 12. kolo
2:1
Příbram vs. Karviná
Online
Branky: 24.Růžek, 87.Suchan - 16.Lingr
Žluté karty: Šrain - Leibl, Smrž, Lingr
Rozhodčí: Kotalík - Vrzal,Burian
Diváci: 120
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Matějů (63. Červeňák) - Květ, Suchan, Januška (89. Bouček)- Šrain, Ayong, Kvída
Karviná: Pastornický - Leibl, Ďuriš, Moskál, Puškáš, Smrž, Puchel (89. Novák), Jaworek, Duda (81. Kalous), Lingr, Putyera (81. Pavelka)

Vydřené vítězství v zápase o čelo tabulky

Petr Janota

Po vítězství v Jablonci jsme se dostali do čela tabulky a dnes jsme přivítali Karvinou, která byla dlouho ve vedení. Čekal se tedy těžký boj, což se následně v zápase potvrdilo.
Do zápasu jsme vstoupili aktivně, vytvořili si převahu, ale Suchan se zatím jen zastřeloval, některé pohledné křídelní akce obrana soupeře odvrátila. Postupně se hráči Karviné osmělovali a začali ukazovat svou kvalitu. Po nenápadné akci si na centr z pravé strany v 16. minutě naskočil nekrytý Lingr 0:1! Soupeř získal sebevědomí a dál nás trápil rychlými protiútoky. Ve 24. minutě si na centrovaný míč naběhl Růžek, jeho hlavičku ještě tečoval jeden z obránců do vlastní branky a zákrok brankaře již přišel za brankovou čarou 1:1! Do konce poločasu při nás stálo štěstí, kdy střela soupeře zpoza vápna trefila tyč a následná dorážka břevno! My jsme odpověděli šancemi Šraina a Janušky, které však skvěle zneškodnil brankář Pastornický. V druhém poločase pokračoval boj, kdy my jsme se tlačili za vítězstvím, soupeř výborně přistupoval k našim hráčům, znemožňoval nám kombinaci a využíval každou příležitost k brejkům. Obě obrany pracovaly spolehlivě, takže se šance moc nerodily. Když už se zápas schyloval k remíze, připravil si Suchan balón a z dálky nádherně trefil šibenici a rozhodl 2:1!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School