FK PŘÍBRAM
09.11.2014
I.Celostátní liga U 19, 1. kolo
8:0
Příbram vs. Hlučín
Branky: 25., 71., 88. Suchan, 60., 90. Januška, 4. Bouček, 13. Červeňák, 51. Holý
Rozhodčí: Kotalík - Novotný, Vosolsobě
Diváci: 50
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Kvída (72. Schöbel) - Bouček (54. Květ), Januška, Suchan - Červeňák (54. Břížďala), Ayong, Šrain (75. Šváb)
Hlučín: Kolenko - Rychnovský, Krivčík, Lesniak, Grossmann (63. Fuciman), Líbař, Foitzik, Ivan (63. Matějek), Lischka, Moric, Macej (52. Pospíchal)

Jednoznačné a vysoké vítězství nad Hlučínem

Petr Janota

V dalším ligovém zápase s Hlučínem jsme nastupovali v roli velkého favorita, což se nám podařilo splnit a zápas si bez zbytečných komplikací mohli užít.
Vstup do zápasu se nám povedl a soupeři jsme jasně ukázali, že jdeme cíleně za vítězstvím. Již ve 4. minutě si na roh Janušky naskočil Bouček a jeho hlavičku si usměrnil do vlastní branky Lischka 1:0! Za chvilku si na dlouhý pas Růžka naběhl Kvída a připravil míč Červeňákovi po prázdné branky 2:0! Poté si na další centr Kvídy zpracoval v malém vápně Suchan, ale přestřelil. Po dalším centru agilního Kvídy se už Suchan trefil 3:0! A jelikož další šance již brankou neskončili, šlo se za tohoto stavu do kabin. Druhý poločas pokračoval ve stejných kolejích jako první. Po pěti minutách se po svém typickém výletu a narážečce se Šrainem trefil stoper Holý 4:0! Po dalším průniku do vápna a přihrávce Suchana se trefil Januška 5:0! Opět průnik Kvídy a zakončení Suchana 6:0! Akce Švába, narážečka Janušky, zakončení Suchana 7:0! Po další hezké kombinaci byl na hranici vápna sražen Januška a následný přímý kop přesně trefil 8:0! Soupeř byl druhý poločas odevzdaný a my jsme si s chutí zakombinovali a zastříleli, potěšitelné bylo, že všechny branky padly po hezkých vypracovaných akcích.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
13. 04. 2024
Jakub Nečas: Kdybychom znali recept na gól, použijeme jej
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School