FK PŘÍBRAM
16.11.2014
I.Celostátní liga U 19, 15. kolo
0:4
Slovácko vs. Příbram
Branky: 4. Rys, 26. Červeňák, 42. Suchan (PK), 89. Šváb
Červené karty: 41.Křivánek - 68.Ayong
Rozhodčí: Adámková - Ondráš, Miko
Diváci: 50
Slovácko: Semanko - Flasar (Petrucha), Suchý, Sileš, Křivánek - Vinkler, Machalík, Ohnutek (69. Heřmánek) - Mareš (46. Fojtášek), Zajíc, Martiš (69. Rezek)
Příbram: Jedlička - Rys, Holý, Růžek, Břížďala - Květ (60. Bouček), Suchan, Januška (88. Schöbel) - Červeňák (75. Reichenauer), Ayong, Šrain (82. Šváb)

Jasné vítězství na Slovácku

Petr Janota

K soupeři, který se nacházel na šestém místě v tabulce jsme jeli s pokorou a zároveň s velkou touhou zvítězit. Po výborném prvním poločase se nám tento cíl povedlo splnit.
Do zápasu jsme vlétli ve výborném pohybu a přesné kombinaci, a již ve čtvrté minutě se výborně na vápně uvolnil Rys a jeho levačka již přesnější být nemohla, protože míč skončil v šibenici 0:1! I nadále jsme pokračovali v aktivní hře, Květova střela ve vápně skončila na boční síti, Červeňakově hlavičce chyběla razance a výbornou střelu Janušky skvěle zneškodnil Semanko. Další naše nebezpečné průniky uhasila domácí obrana jen v poslední chvíli. Pak přišel první klíčový okamžik zápasu, kdy po hrubé chybě se ocitl domácí Zajíc před Jedličkou, který ho skvěle vystál. O chvíli později Červeňák skvěle dopresoval Semanka, jeho pokus o kličku vystihl a míč dovedl do prázdné branky 0:2! To byl zřejmě zlomový okamžik zápasu. Dál jsme pokračovali v aktivní hře a před poločasem se po narážečce s Ayongem skvěle uvolnil Suchan, při samostatném nájezdu byl sražen, byla odpískána penalta a domácí obránce musel pod sprchy. K penaltě se postavil Suchan a s přehledem proměnil 0:3! V druhém poločase jsme se snažili kontrolovat hru a pokoušet se o časté zakončení, což se nám celkem dařilo. Po jedné kombinaci se uvolnil za vápnem Januška a nastřelil tyč Domácí se dostávali jen ke skrumážím po standardních situacích, ale ty jsme dokázali odvrátit. Dvacet minut před koncem se ale nechal vyloučit Ayong za hrubou nedisciplinovanost a tak se početní stav na hřišti se srovnal. Domácí mužstvo se snažilo o skorigování stavu, ale nakonec jsme rozdíl ještě navýšili my. Suchanova kolmice měla oči, Rys si na ní dobře naběhl, následovala přesná přihrávka před branku a na Švába již zívala jen prázdná branka 0:4!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School