FK PŘÍBRAM
16.11.2014
I.Celostátní liga U 19, 15. kolo
0:4
Slovácko vs. Příbram
Branky: 4. Rys, 26. Červeňák, 42. Suchan (PK), 89. Šváb
Červené karty: 41.Křivánek - 68.Ayong
Rozhodčí: Adámková - Ondráš, Miko
Diváci: 50
Slovácko: Semanko - Flasar (Petrucha), Suchý, Sileš, Křivánek - Vinkler, Machalík, Ohnutek (69. Heřmánek) - Mareš (46. Fojtášek), Zajíc, Martiš (69. Rezek)
Příbram: Jedlička - Rys, Holý, Růžek, Břížďala - Květ (60. Bouček), Suchan, Januška (88. Schöbel) - Červeňák (75. Reichenauer), Ayong, Šrain (82. Šváb)

Jasné vítězství na Slovácku

Petr Janota

K soupeři, který se nacházel na šestém místě v tabulce jsme jeli s pokorou a zároveň s velkou touhou zvítězit. Po výborném prvním poločase se nám tento cíl povedlo splnit.
Do zápasu jsme vlétli ve výborném pohybu a přesné kombinaci, a již ve čtvrté minutě se výborně na vápně uvolnil Rys a jeho levačka již přesnější být nemohla, protože míč skončil v šibenici 0:1! I nadále jsme pokračovali v aktivní hře, Květova střela ve vápně skončila na boční síti, Červeňakově hlavičce chyběla razance a výbornou střelu Janušky skvěle zneškodnil Semanko. Další naše nebezpečné průniky uhasila domácí obrana jen v poslední chvíli. Pak přišel první klíčový okamžik zápasu, kdy po hrubé chybě se ocitl domácí Zajíc před Jedličkou, který ho skvěle vystál. O chvíli později Červeňák skvěle dopresoval Semanka, jeho pokus o kličku vystihl a míč dovedl do prázdné branky 0:2! To byl zřejmě zlomový okamžik zápasu. Dál jsme pokračovali v aktivní hře a před poločasem se po narážečce s Ayongem skvěle uvolnil Suchan, při samostatném nájezdu byl sražen, byla odpískána penalta a domácí obránce musel pod sprchy. K penaltě se postavil Suchan a s přehledem proměnil 0:3! V druhém poločase jsme se snažili kontrolovat hru a pokoušet se o časté zakončení, což se nám celkem dařilo. Po jedné kombinaci se uvolnil za vápnem Januška a nastřelil tyč Domácí se dostávali jen ke skrumážím po standardních situacích, ale ty jsme dokázali odvrátit. Dvacet minut před koncem se ale nechal vyloučit Ayong za hrubou nedisciplinovanost a tak se početní stav na hřišti se srovnal. Domácí mužstvo se snažilo o skorigování stavu, ale nakonec jsme rozdíl ještě navýšili my. Suchanova kolmice měla oči, Rys si na ní dobře naběhl, následovala přesná přihrávka před branku a na Švába již zívala jen prázdná branka 0:4!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School