FK PŘÍBRAM
01.12.2014
I.Celostátní liga U 19, 38. kolo
5:0
Příbram vs. M. Boleslav
Branky: 56.,65. Šrain, 8. Matějů, 15.Červeňák, 43. Januška
Rozhodčí: Ardeleánu - Vnuk, Burian
Diváci: 100
Příbram: Jedlička - Rys, Matějů, Holý, Kvída - Květ (85. Junek), Suchan (56. Bouček), Januška - Červeňák (75. Špinar), Šrain, Břížďala (80. Junek)
M. Boleslav: Volek - Lukeš, Wolf, Vodháněl (46. Kořínek), Ladra (46. Bojda), Novotný (46. Košek), Bečirevič (63. Malý), Dratva (79. Dohnalík), Marek, Zabilanský, Malpon

Výborná hra,vysoká výhra našeho mužstva

Petr Janota

V prvním předehrávaném jarním kole k Litavce dorazila Mladá Boleslav, která nám uštědřila v podzimní části porážku, navíc v minulém kole dokázala zvítězit na Spartě. Motivace pro nás byla vysoká a odveta se nám povedla se vším všudy, jak herně,tak i výsledkově.
Vstup do zápasu byl z naší strany maximálně koncentrovaný a fotbalový. Soupeře jsme dostali pod tlak a na první branku se nečekalo dlouho, v 8.minutě si na roh Suchana naskočil Matějů a jeho hlavička zaplula do šibenice 1:0! Dál jsme hosty mačkali, do vápna se prodral Šrain, obtočil se okolo obránce a jeho přesný centr trknul Červeňák přesně k tyči 2:0! Naše mužstvo bylo dál hladové, s dobrým pohybem a přesnou kombinací si vytvářelo další příležitosti, které Boleslavští odvraceli jen s vypětím všech sil a velkým kusem štěstí. Nakonec se nám na konci poločasu podařilo skórovat potřetí, kdy po rohu Suchana se míč odrazil na vápno, kde si ho našel Januška a jeho střelu tečovala obrana hostů do sítě 3:0! V druhém poločase se obraz hry nezměnil, dál pokračovala naše výborná hra a šance. V 56.minutě našel Suchan kolmicí rozběhnutého Červeňáka, jehož střelu brankář Volek konečky prstů jen vyrazil, ale dobíhající Šrain byl na správném místě 4:0! O pár minut později se po akci na levé straně uvolnil Kvída a přesnou přihrávkou našel ve vápně Šraina, jehož koncovka byla přesná 5:0! A jelikož další šance Janušky (2x), Kvídy, Červeňáka již gólem neskončily, skóre se již nezměnilo.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School