FK PŘÍBRAM
01.12.2014
I.Celostátní liga U 19, 38. kolo
5:0
Příbram vs. M. Boleslav
Branky: 56.,65. Šrain, 8. Matějů, 15.Červeňák, 43. Januška
Rozhodčí: Ardeleánu - Vnuk, Burian
Diváci: 100
Příbram: Jedlička - Rys, Matějů, Holý, Kvída - Květ (85. Junek), Suchan (56. Bouček), Januška - Červeňák (75. Špinar), Šrain, Břížďala (80. Junek)
M. Boleslav: Volek - Lukeš, Wolf, Vodháněl (46. Kořínek), Ladra (46. Bojda), Novotný (46. Košek), Bečirevič (63. Malý), Dratva (79. Dohnalík), Marek, Zabilanský, Malpon

Výborná hra,vysoká výhra našeho mužstva

Petr Janota

V prvním předehrávaném jarním kole k Litavce dorazila Mladá Boleslav, která nám uštědřila v podzimní části porážku, navíc v minulém kole dokázala zvítězit na Spartě. Motivace pro nás byla vysoká a odveta se nám povedla se vším všudy, jak herně,tak i výsledkově.
Vstup do zápasu byl z naší strany maximálně koncentrovaný a fotbalový. Soupeře jsme dostali pod tlak a na první branku se nečekalo dlouho, v 8.minutě si na roh Suchana naskočil Matějů a jeho hlavička zaplula do šibenice 1:0! Dál jsme hosty mačkali, do vápna se prodral Šrain, obtočil se okolo obránce a jeho přesný centr trknul Červeňák přesně k tyči 2:0! Naše mužstvo bylo dál hladové, s dobrým pohybem a přesnou kombinací si vytvářelo další příležitosti, které Boleslavští odvraceli jen s vypětím všech sil a velkým kusem štěstí. Nakonec se nám na konci poločasu podařilo skórovat potřetí, kdy po rohu Suchana se míč odrazil na vápno, kde si ho našel Januška a jeho střelu tečovala obrana hostů do sítě 3:0! V druhém poločase se obraz hry nezměnil, dál pokračovala naše výborná hra a šance. V 56.minutě našel Suchan kolmicí rozběhnutého Červeňáka, jehož střelu brankář Volek konečky prstů jen vyrazil, ale dobíhající Šrain byl na správném místě 4:0! O pár minut později se po akci na levé straně uvolnil Kvída a přesnou přihrávkou našel ve vápně Šraina, jehož koncovka byla přesná 5:0! A jelikož další šance Janušky (2x), Kvídy, Červeňáka již gólem neskončily, skóre se již nezměnilo.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School