FK PŘÍBRAM
10.11.2014
Česká liga žáků U 15, 14. kolo
1:1
Teplice vs. Příbram
Branky: 25. Belej
Příbram: Melichar - Čížek, Šíma, Puchmertl, Jílek - Smetana(60.Skalička),Anýž,Bohm,Čejda - Belej, Janota

Před zápasem by byl bod dobrý, po zápase další dva postrádáme

Matyáš Kudela

V dalším kole žákovské ligy U15 jsme odjížděli do Teplic bez čtyř obránců. Soupeř měl v poslední době dobré výsledky a my věděli, že nás nečeká lehký zápas.
To potvrdilo prvních 10 min., ve kterých Teplice byly lepším mužstvem. Postupně jsme se však soupeři začali vyrovnávat v agresivitě, ale po špatně pokryté standardní situaci jsme inkasovali. Za deset min. jsme Belejem vyrovnali a za další minutu jsme měli po ruce ve vápně soupeře možnost zahrávat penaltu. Tu však Čížek zahodil. Druhý poločas jsme byli lepším mužstvem než domácí a největší šanci měl na hlavě Puchmertl, jeho pokus však skončil vedle. V penaltovém rozstřelu byl už podruhé úspěšnější náš soupeř. Naše penalty proměnili: Belej, Jílek, Janota, Šíma a rozhodující penaltu nedal smolař tohoto zápasu Čížek.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis