FK PŘÍBRAM
21.03.2015
FORTUNA:LIGA, 21. kolo
2:0
Jablonec vs. Příbram
Online
Branky: 45. a 82. z pen. F. Novák
Žluté karty: Beneš - Fillo
Rozhodčí: Ardeleánu - Moláček, Vaňkát
Diváci: 2872
Jablonec: V. Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, F. Novák - Hübschman, Greguš - Kopic (88. Masopust), M. Pospíšil, Crnkič (65. Mingazov) - Šabala (76. Doležal). Trenér: Šilhavý.
Příbram: Boháč (30. L. Krbeček) - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný, Matějů - Pilík (88. Rys), Hnaníček, Fillo (83. Suchan), Krameš, Zeman - Bednář. Trenér: Tobiáš.

Ztratili jsme body i brankářskou jedničku

Zdeněk Brož

Na půdě třetího celku ligové soutěže jsme body nezískali. Domácí Jablonec vyhrál díky dvěma brankám Nováka 2:0. V utkání se zranil brankář Marek Boháč.
Jablonec si v úvodu zápasu vytvořil převahu, které naše obrana odolávala bez větších obtíží. Jediný kdo byl brance blízko, byl hlavičkující Crnkič, který naštěstí netrefil míč ideálně. Ve 28. minutě přišla černá chvilka brankáře Marka Boháče. Při rutinním zákroku, kdy si dobíhal pro míč, si podvrtnul koleno a zápas pro něj skončil. Do hry musel naskočit Lukáš Krbeček. A mohla přijít i příjemnější situace, kdyby Roman Bednář po několika odrazech před brankářem Hrubým přehodil míč přes brankáře do branky. V poslední minutě první půle však přišel zlom zápasu. Domácí vstřelili branku "do šatny", když si Novák našel za obranou špatně odkopnutý míč a propálil Krbečka. Jablonec mohl navýšit vedení, když dvakrát ve druhé části hry trefil břevno. Nejprve Kopic a poté z přímého kopu Pospíšil. V 72. minutě se do dobré pozice dostával Krameš, ale ani od něj se míč nedostal do branky. O deset minut později přišla druhá rána. Mingazov po kontaktu s Alešem Matějů upadl ve vápně a sudí ukázal na penaltu. Tu proměnil svoji druhou brankou v zápase Novák. V závěru stojí za zaznamenání fakt, že ke svému prvnímu ligovému startu naskočil Petr Rys, další z talentů příbramské fotbalové akademie.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School