FK PŘÍBRAM
04.04.2015
FORTUNA:LIGA, 22. kolo
1:1
Příbram vs. Jihlava
Online
Branky: 52. Suchan - 25. Tlustý
Žluté karty: Tlustý, Hybš, Šulek
Rozhodčí: M. Paták - Mokrusch, Pilný
Diváci: 2111
Příbram: Kelemen - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný, Matějů - Hnaníček, Krameš - Pilík (87. Moulis), Fillo (46. Suchan), Zeman - Bednář.
Jihlava: Hanuš - Kukol, Tlustý, J. Krejčí, Hybš - Marek, T. Kučera - Harba (71. Fulnek), Šulek, Vaculík (87. Jungr) - Mešanovič (67. Kliment)

Mezi zahozenými šancemi zazářil Suchan

Zdeněk Brož

Premiérovým gólem Jana Suchana jsme v utkání proti Jihlavě získali pouze bod za remízu 1:1. Další zahozené šance skončili na rukavicích gólmana hostů.
Při dlouhodobém zranění Marka Boháče se podařilo vedení klubu sehnat zkušenou posilu ve jméně slovenského gólmana Mariána Kelemena. Ten se postavil do branky po týdenním trénování s týmem hned proti Jihlavě. Příbramští hráči od začátku ukazovali, že budou chtít odehrát zápas ofenzivně. Jenže muška netrápila nejen střelce ale i naše nahravače, takže zůstalo často jen u náznaku šancí. Blízko mohl být Roman Bednář, ale jeho hlavičku chytil Hanuš. Na opačné straně musel střelu Harby z ostrého úhlu vyrážet Marián Kelemen. Neujal se ani pokus Martina Zemana, který z přímého kopu pálil vysoko nad branku. A ve 25. minutě totálně překvapili hosté celý stadión, protože nečekaně šli do vedení po hlavičce Tlustého. Do druhé půle poslal trenér Tobiáš dorostence Jana Suchana. Ten mohl ještě zpovzdálí sledovat šance Bednáře a Zápotočného, kteří nepropasírovali v závaru míč za Hanuše. V 54. minutě však rychlá akce Příbrami znamenala vyrovnání. Aleš Matějů poslal přesný centr na svého spoluhráče z dorostu i reprezentace do 19 let Jana Suchana a ten neomylně hlavou vyrovnal. Ve svém sedmém ligovém startu vstřelil premiérovou branku. Hráči Příbrami přimáčkli svého soupeře před šestnáctku, jenže kromě čísla rohových kopů nepřicházela kýžená vítězná branka. V 63.minutě mohl Suchan poslat při podobné akci Příbram do vedení, ale smůla se nás držela. Hlavičkovaný míč letěl jen centimetry od tyčky, podobně jako Bednářova teč zády k brance. Při rohovém kopu nepomohl ani další z triků, po kterém si našel místo v šestnáctce Zápotočný a z prudkého náběhu hlavičkoval těsně nad a ještě si odnesl krvavý šrám po srážce s Krejčím. Ani další střídající hráč Pavel Moulis neměl štěstí. Nejprve hlavičkoval z dobré pozice nad, v nastaveném čase dostal ideální pas za obranu od Zemana a vyprášil jen rukavice brankáře Jihlavy. Z dorážky se netrefil ani Roman Bednář, který se mohl jen nešťastně chytat za hlavu. A do třetice se v nastaveném času dostal při rohovém kopu k zakončení Aleš Matějů, jenže míč se utopil v závaru těl hráčů hostů.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School