FK PŘÍBRAM
25.04.2015
FORTUNA:LIGA, 25. kolo
3:0
Příbram vs. Dukla Praha
Online
Branky: 5. Moulis, 10. Hnaníček, 72. Zeman
Žluté karty: Berger, Polom
Rozhodčí: Lerch - Wilczek, Hájek
Diváci: 2016
Příbram: Kelemen - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný (82. Tregler), Matějů - Moulis (79. Mareš), Suchan, Hnaníček, Zeman - Bednář, Fillo (67. Krameš)
Dukla Praha: Rada - Karavajev, Polom, Štetina, Hanousek - Berger (46. Hanousek), Považanec, Gedeon (75. Tetour), Čajič, Mareš (87. Juroška) - Beauguel

První výhra nad Duklou Praha

Zdeněk Brož

Příbramští hráči vlétli na Duklu jak uragán. Po deseti minutách jsme vedli již o dva góly díky Pavlu Moulisovi a Josefu Hnaníčkovi. Ve druhé půli přidal ještě třetí gól Martin Zeman.
Čekání na výhru proti Dukle Praha trvalo do dnešního dne. A šli jsme za výhrou pěkně zhurta. Pavel Moulis, který naskočil do sestavy místo potrestaného Tomáše Pilíka už v 5. minutě ideálně nasměřoval Zemanův centrovaný míč do branky - 1:0. Diváci nestačili ani vstřebat nečekané vedení a byla tu další branka. Martin Zeman rozehrál za půlkou přímý volný kop na hlavu Romana Bednáře, ten posunul míč k Josefu Hnaníčkovi. Ten z voleje nedal Radovi v brance Dukly žádnou šanci. Příbram si nadále počíná aktivně, jenže akce začínají být překombinované a finální nahrávka není ideální. Ve 40. minutě byl blízko další brance Moulis, ale po kombinaci s Fillem vystřelil vedle. Dukla se dlouho nedokázala dostat před Kelemena. A vlastně až na sklonku poločasu velmi nebezpečně zahrozili. V závaru poslal Hanousek míč do břevna a poskakující balón poté naše obrana odvrátila. Hráči po přestávce zpřesnili hru, výsledkem bylo několik zajímavých akcí. Hnaníčkův pokus skončil díky teči na rohu. Po něm jsme dokonce slavili gól, bohužel byl ofsajdový. Ve druhé půli se víc do akce dostal Marián Kelemen a výrazně pomohl podržet naše šance na výhru. Vychytal Marka Hanouska a zejména naprosto lahůdkově obral o míče Jakuba Mareše, který byl před ním sám a snažil se o kličku. A jako by pro tento moment platilo pravidlo nedáš dostaneš. V 72. minutě Pavel Moulis si udělal na pravém křídle prostor pro jemný centr a drobný Martin Zeman si v pozici hlavičkáře poradil skvěle - 3:0. Touto brankou už zmizel veškerý odpor Dukly. Jan Suchan v dobré pozici pálil přímo do gólmana Rady, ještě lepší pozici byl Martin Zeman. Obešel brankáře hostů, dostal se před branku, v níž stál už pouze obránce a právě tohoto hráče trefil. Příbram i tak se mohla radovat ze zaslouženého zisku tří bodů a zejména z naprosto nečekaného postupu na 5. příčku, která může znamenat i účast v pohárech.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School