FK PŘÍBRAM
30.05.2015
FORTUNA:LIGA, 30. kolo
5:2
Plzeň vs. Příbram
Online
Branky: 31. a 59. Holenda, 68. a 87. D. Kolář, 55. Pilař - 4. Bednář, 39. Zápotočný
Žluté karty: Vaněk, Horváth
Rozhodčí: Franěk - Kříž, Štěrba
Diváci: 11112
Plzeň: Kozáčik - Rajtoral, Hejda (59. Beránek), Procházka, Limberský - Vaněk, Hořava (81. Horváth) - Pilař, D. Kolář, Kovařík - Holenda (78. Mahmutovič)
Příbram: Kelemen - Matějů, Hájovský, Zápotočný, Divíšek - Jiří Mareš (74. Fořt), Pilík, Suchan (88. Polanský), Hnaníček, Zeman (85. Šindelář) - Bednář

Plzeň se nenechala připravit o mistrovské oslavy

Zdeněk Brož

První poločas žila naděje příbramského týmu na výhru v Plzni. Vlastní chyby nás však ve druhé půli odsoudili do role poražených. Zápas rozhodla Viktoria až poněkud krutým výsledkem 5:2. Příbramské trefy zařídili Bednář a Zápotočný.
Příbramský trenér Pavel Tobiáš udělal do posledního zápasu jedinou změnu, když nasadil Jiřího Mareše místo Milana Nitrianského. A Příbram hned na začátku zaskočila zaplněnou Doosan arénu. Roman Bednář si udělal prostor za obranou Plzně a krátký postup směrem ke Kozáčikovi zakončil neomylně - 0:1. Plzeň dlouho hledala rytmus hry a tak náš tým mohl dál školit Viktorii. Matějů si vyměnil s Bednářem míč a vyprášil rukavice domácího gólmana. Již jistý mistr Synot ligy přesto vyrovnal, když hlavičkou vyrovnal na 1:1. My jsme i tak mohli jít do kabin s vedením. Dobře známý signál s roztančenými hráči byl konečně úspěšný a Martin Zeman posadil kapitánovi Tomáši Zápotočnému nádherný míč. My jsme šli tedy znovu do vedení 1:2. Plzeň po přestávce zapnula na vyšší výkon a k obratu jim pomohly i naše chyby. Pilař z úhlu prostřelil jinak pozorného Kelemena - 2:2. Ztrátu vedení jsme ani nestačili vstřebat a Holenda vystřihl nečekané nůžky, které byly bohužel pro nás gólové - 3:2. Mohli jsme vyrovnat, ale proti bylo fotbalové štístko. Martin Zeman poslal míč z přímého kopu do břevna. O minutu později si Kozáčik vychutnal Bednářovu hlavičku a vytáhl míč směřující do branky. Tímto momentem se zápas definitivně zlomil a Viktoriáni si jej proměnili v exhibici. Kolář totiž v závěru přidal ještě dvě branky a naši hráči už museli pouze vnímat chystající se oslavy mistrovského titulu domácího týmu.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School