FK PŘÍBRAM
24.02.2015
Juniorská liga, 22. kolo
1:1
Příbram vs. Sparta
Online
Branky: 12. Laňka, 43. Růžek, 58. Ayong - 87. Barac
Diváci: 100
Příbram: Jedlička - Růžek, Bouček, Holý, Kvída - Květ, Januška, Šrain (78. Hlavatý) - Laňka, Ayong (87. Reichenauer), Břížďala (60. Makoš)
Sparta: Konečný - Šustr, Čuřík, Chlumecký, Heppner (46. Šulc) - Doležal, Bláha, Barac, Janků - Dudek (57. Kukla), Adam (46. Šustek)
Po úvodním oťukávání a boji o střed hřiště, obral Ayong o míč stopera hostů, přesnou přihrávkou nalezl Laňku, který byl v koncovce přesný 1:0! Denis Laňka, nová posila našeho mužstva z Teplic, který se připojil k našemu mužstvu až v pátek před zápasem, se představil v tom nejlepším světle. Bohužel, ani brzký gól naše mužstvo neuklidnil a hra se spíše odbývala ve středu hřiště. Naše obrana pracovala spolehlivě, ale šance ve vápně se rodily jen sporadicky. Po několika náznacích konečně udeřilo, na trestný kop Janušky si výborně naskočil Růžek a hlavou zavěsil 2:0! Ve druhém poločasu přeci jen naše hra získala na lehkosti a okénka v obraně hostů se začala otvírat. Několik náznaků ještě hosté ještě uhasili, ale po dalším trestném kopu Janušky byla hlava Ayonga již přesná 3:0! Poté naše převaha gradovala, po uvolnění od Janušky Laňka v sólu trefil jen tyč. Poté si hráči role vyměnili, Laňka uvolnil Janušku, ale ten brankaře Konečného neprostřelil. V dalším sólu Laňky měl opět navrch Konečný, když pokus o lob vystihl. A když po přihrávce Makoše byl Laňka v malém vápně zablokován a dorážka Hlavatého do branky neprošla, dostali se v závěru ke slovu i hosté, kdy po nenápadné akci Barac prostřelil Jedličku 3:1!
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School