FK PŘÍBRAM
19.04.2008
ČLD U 19 A, 21. kolo
2:2
Blšany vs. Příbram B
Branky: 43. 1-0 Tlapák, 49. 2-0 Rein, 75. 3-0 Vokatý
Diváci: 48
Blšany: Čáp - Král, Dvořák, Sláma, Koutný - Lovička, Rein, Tlapák, Macek - Vokatý, Vršecký
Příbram B: Švestka - Štolba, Řehák, Kvída, Žáček - Kordule, Krameš, Janoušek (54.Pilík) - Vůch, Fantiš, Soldát (54.Dvorský)
Po dvou vydařených utkáních jsme do Českých Budějovic odjížděli s plánem uspět do třetice. Podle toho vypadal i první poločas. Domácí nevěděli, kam dřív a jak zastavovat naše útočné nájezdy. Bohužel, vyložené šance Korduleho, Fantiše a dvakrát Vůcha, zůstaly nevyužity. Do kabin se šlo za stavu 0-0 s tím, že jsme byli jednoznačně lepší. Do druhé půle jsme vstoupili jako úplně jiné družstvo. Začali jsme katastrofálně v obraně a soupeř nás hned v úvodu druhé půle dvakrát ztrestal. V dalším průběhu hry jsme byli opět lepší, ale další šance Pilíka a Fantiše jsme neproměnili a v závěru znova inkasovali na konečných a nezasloužených 3-0. Výsledek, tak jako již několikrát, neodpovídá předvedené hře. Dopředu předvádíme líbivý fotbal, ale dostáváme laciné branky. Fotbal se ale hraje na branky a výsledný dojem je silně zkreslený.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School