FK PŘÍBRAM
01.03.2015
I.Celostátní liga U 19, 41. kolo
3:1
Jihlava vs. Příbram
Branky: 3.Bajer, 80.Klíma, 82.Šerý Marek - 30.Růžek
Žluté karty: Fiala - Laňka, Šrain, Kvída
Rozhodčí: Caletka - Pfeifer, Reich
Diváci: 50
Jihlava: Kolář - Čermák (87. Hekerle), Rychetník, Vedral, Fiala - Kolčava, Vitásek - Bajer (72. Šerý D.), Šimončič (60. Sargsyan), Šerý M. - Klíma (90. Novotný)
Příbram: Jedlička - Růžek, Bouček, Holý, Kvída - Květ, Januška, Suchan - Šrain, Ayong, Laňka (82. Břížďala)

Porážka v Jihlavě

Petr Janota

V druhém jarním kole jsme zajížděli do Jihlavy,která ještě v letošní sezóně na domácím hřišti neprohrála a navíc byla posílena dobrým výsledkem ze hřiště Sparty.
Úvod zápasu se nám hrubě nepodařil, první centr z pravé strany prošel malým vápnem, Kvída míč neodvrátil a nabídnutou šancí Bajer nepohrdl 1:0! Chvíli nám trvalo, než jsme se ze šoku vzpamatovali. Poté jsme již zlepšili pohyb i kombinaci a začali se rodit i šance. Jednu z nich využil po rohovém kopu Růžek 1:1! V dalších šancích nám chyběl kousek štěstí, anebo zakročil brankář Kolář. Domácí hrozili z rychlých brejků, ale Jedlička byl vždy na svém místě. I v druhém poločase jsme byli aktivní, ale hra byla hodně rozkouskovaná a nervózní. A když své střely neproměnili Januška a Šrain, u domácích Klíma, zápas spěl k remíze. Bohužel v 80. minutě jsme se dopustili velké chyby a domácí Klíma jí využil 2:1! Hru jsme ve snaze o vyrovnání otevřeli, ale domácí nás potrestali rychlým brejkem, na jehož konci byl Šerý 3:1!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School