FK PŘÍBRAM
08.03.2015
I.Celostátní liga U 19, 35. kolo
1:2
Brno vs. Příbram
Branky: 42.Sedláček - 22.,58. Suchan
Žluté karty: Šrain, Růžek, Holý
Rozhodčí: Petr - Hájek, Pfeifer
Diváci: 50
Brno: Floder - Jura, Zukal, Krejčíř, Praks - Fojtík (63. Jakeš), Svoboda, Kučera, Sedláček (83. Janošek), Koláčný (75. Růsek) - Dočekal
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ (54. Bouček), Suchan, Januška - Šrain, Ayong (85. Makoš), Laňka (80. Břížďala)

Vítězství v Brně

Petr Janota

Po porážce v Jihlavě jsme zajížděli do Brna, kde nás nečekal lehký zápas, což se v plné míře projevilo. Proto je toto vítězství hodně cenné.
V úvodu zápasu se hrálo podle našeho scénáře, Brno se snažilo pozorně bránit, my jsme drželi míč a snažili se dobíjet domácí branku. V první šanci se ocitl Ayong, kterému po centru Růžka domácí brankář zázračně jeho pokus vytlačil nad břevno. Poté unikl Laňka, ale jeho nájezd skončil jen střelou do gólmana. V 22. minutě jsme se již dočkali, po kombinaci pronikl Suchan do vápna, byl domácím obráncem faulován a sám penaltu s přehledem proměnil 0:1! Po brance však domácí ztratili ostych, my jsme navíc sklouzli k trochu pohodlnému fotbalu a rázem Brno začalo zlobit. Nejdříve Šedivý vytáhl přímý kop na roh, ale po zaváhání naší obrany s k odraženému míči dostal Sedláček a dobře si poradil 1:1! Druhý poločas jsme zahájili opět aktivně,domácí pokračovali v hodně tvrdé hře a tak se na hřišti občas jiskřilo. V 58.minutě zatáhl míč Januška, přesně našel za vápnem Suchana, ten se kličkou zbavil dvou obránců a v koncovce byl opět neomylný 1:2! Domácí odpověděli dobrou příležitostí, ale Šedivý byl připraven. Po trestném kopu Janušky skóroval hlavou Kvída, ale praporek pomezního rozhodčího byl proti. V závěru utkání se domácí snažili nákopy do vápna o vyrovnání, ale naše obrana byla ve vzduchu jistá. Naopak když své šance po brejcích neproměnili Rys a Makoš, skóre se již nezměnilo.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School