FK PŘÍBRAM
15.03.2015
I.Celostátní liga U 19, 23. kolo
0:2
Hradec K. vs. Příbram
Branky: 34.Suchan, 61.Rys
Žluté karty: Vyšehrad, Knap, Miker - Kvída
Rozhodčí: Hock
Diváci: 70
Hradec K.: Stejskal - Zdržálek, Vyšehrad, Václavek, Knap (68. Hynek) - Miker, Breda, Brokeš (75. Sluka), Zorvan - Habrman (68. Fenz) - Novák
Příbram: Jedlička - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ, Januška, Suchan (82. Bouček) - Šrain (88. Červeňák), Ayong (75. Břížďala), Laňka (89. Hlavatý)

Zasloužené vítězství v Hradci

Petr Janota

V sobotu jsme končili naši sérii venkovních zápasů, v Hradci Králové. Soupeř se postupně namáčí do nepříjemných barážových vod a proto se i dostal pod psychický tlak nutnosti bodovat.
Domácí začali aktivně, zasypali naše pokutové území centry, ale naše obrana i s troškou štěstí odolala. Poté naše aktivita stoupla, první střelu vyslal Laňka, ale domácí Stejskal ji bravurně vyrazil. Po rozehraném rohovém kopu nastřelil Suchan krásnou střelou tyč. Po chvilce po průniku nastřelil Januška tyč a Suchan si odražený míč zkušeně doběhl 0:1! Domácí kontrovali, po brejku se v šanci ocitl Miker, ale netrefil. Na druhé straně postupoval sám na branku Ayong, ale nastřelil jen brankáře. Další průniky Laňky a Kvídy díky malému důrazu také brankou neskončily. Ve velké šanci se opět ocitl Ayong, ale opět nastřelil jen Stejskala. V prvním poločase se hrál otevřený fotbal se spousty pěkných akcí. Druhý poločas jsme soupeře začali více přehrávat již od počátku, nejprve Rys po centru Kvídy přestřelil, poté po průniku Rysa střílel Šrain, ale Stejskal konečky prstů míč vyrazil. Po akci Šraina Ayong míč v malé vápně doslova zalehl. Dočkali jsme se až po rohu Suchana, kdy nekrytý Rys míč umístil k tyči 0:2! Domácí se vrhli do útoku, ale my jsme je koncentrovanou a kompaktní hrou do ničeho nepustili. A když otevřeli hru, začaly velké šance po našich brejcích, Břížďala po vysunutí od Laňky obešel brankáře, ale jeho střelu vykopl skluzem z branky obránce. Po průniku Šraina opět neumístil Břížďala míč do branky. Pak velké sólo předvedl Laňka, ale Stejskal skvěle zachránil. Další brejky jsme bohužel špatně řešili ve finálové fázi, takže se již skóre nezměnilo.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School