FK PŘÍBRAM
27.05.2015
I.Celostátní liga U 19, 25. kolo
5:0
Zlín vs. Příbram
Branky: 62., 65. Oulehla, 25. Žůrek, 83. Mlčák, 85. Masař
Žluté karty: Masař - Růžek, Břížďala
Rozhodčí: Hájek - Mykiska, Konečný
Diváci: 100
Zlín: Dostál - Michálek (62. Polomík), Tkadlec, Bačo, Petřík - Tureček, Malenovský (56. Mlýnek), Masař - Nečas (69. Stuchlík), Žůrek (56. Mlčák), Oulehla (66. Zahnaš)
Příbram: Šedivý - Schöbel (71. Matoušek), Růžek (60. Ric), Maršík, Břížďala (40. Melichar) - Bouček, Květ (60. Straka), Hlavatý - Makoš, Ayong, Reichenauer (71. Jandera)

Těžká porážka v dohrávce ve Zlíně

Petr Janota

Na poslední dohrávané utkání jsme odjížděli bez několika stabilních hráčů. Kvída, Laňka a Januška reprezentují v Černé Hoře, Rys, Holý a Červeňák hráli v pondělí za Juniorku a Šrain ještě doléčuje lehké zranění. Šanci dostali méně vytížení hráči a hráči U-17.
V prvním poločase se hrál celkem vyrovnaný zápas, dobrou střeleckou pozici nevyužil Hlavatý, Ayongovi po krásném pasu Boučka chyběl kousek v sólovém nájezdu. Domácí, kteří se snaží uniknout z baráže, byli viditelně nervózní, ale po rychle rozehraném trestném kopu se jim podařilo dotlačit míč do za záda Šedivého 1:0! Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a Hlavatého střelu v poslední chvíli obránci tečovali na roh. Domácí se dlouho nedokázali prosadit, až po nenápadné akci a šťastné teči skončil míč přesně u naší tyče 2:0! Zanedlouho byli opět domácí pohotovější při skrumáži po rohovém kopu a bylo 3:0! V závěru si ještě naše nezkušená obrana dopustila dvou chyb a skóre narostlo na hrozivých 5:0! V poslední minutě mohl alespoň ještě korigovat debutant Ric, ale přestřelil prázdnou branku.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School