FK PŘÍBRAM
27.05.2015
I.Celostátní liga U 19, 25. kolo
5:0
Zlín vs. Příbram
Branky: 62., 65. Oulehla, 25. Žůrek, 83. Mlčák, 85. Masař
Žluté karty: Masař - Růžek, Břížďala
Rozhodčí: Hájek - Mykiska, Konečný
Diváci: 100
Zlín: Dostál - Michálek (62. Polomík), Tkadlec, Bačo, Petřík - Tureček, Malenovský (56. Mlýnek), Masař - Nečas (69. Stuchlík), Žůrek (56. Mlčák), Oulehla (66. Zahnaš)
Příbram: Šedivý - Schöbel (71. Matoušek), Růžek (60. Ric), Maršík, Břížďala (40. Melichar) - Bouček, Květ (60. Straka), Hlavatý - Makoš, Ayong, Reichenauer (71. Jandera)

Těžká porážka v dohrávce ve Zlíně

Petr Janota

Na poslední dohrávané utkání jsme odjížděli bez několika stabilních hráčů. Kvída, Laňka a Januška reprezentují v Černé Hoře, Rys, Holý a Červeňák hráli v pondělí za Juniorku a Šrain ještě doléčuje lehké zranění. Šanci dostali méně vytížení hráči a hráči U-17.
V prvním poločase se hrál celkem vyrovnaný zápas, dobrou střeleckou pozici nevyužil Hlavatý, Ayongovi po krásném pasu Boučka chyběl kousek v sólovém nájezdu. Domácí, kteří se snaží uniknout z baráže, byli viditelně nervózní, ale po rychle rozehraném trestném kopu se jim podařilo dotlačit míč do za záda Šedivého 1:0! Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a Hlavatého střelu v poslední chvíli obránci tečovali na roh. Domácí se dlouho nedokázali prosadit, až po nenápadné akci a šťastné teči skončil míč přesně u naší tyče 2:0! Zanedlouho byli opět domácí pohotovější při skrumáži po rohovém kopu a bylo 3:0! V závěru si ještě naše nezkušená obrana dopustila dvou chyb a skóre narostlo na hrozivých 5:0! V poslední minutě mohl alespoň ještě korigovat debutant Ric, ale přestřelil prázdnou branku.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 3.8.2024
Příprava A-tým, přát.
11:00h
FK Arsenal Česká Lípa
FK PŘÍBRAM
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School