FK PŘÍBRAM
05.04.2015
I.Celostátní liga U 19, 26. kolo
6:1
Příbram vs. Meteor
Branky: 21. Suchan (P), 27. Januška, 29. Růžek, 38. Kvída, 73. Červeňák, 80. Květ - 32. Stibora
Žluté karty: Laňka - Hromas, Janků, Šimek, Charvát
Rozhodčí: Kožár - Štrincl, Paukner
Diváci: 100
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ (80. Hlavatý), Suchan (60. Bouček), Januška - Šrain (70. Břížďala), Ayong (46. Červeňák), Laňka (80. Makoš)
Meteor: Hradecký - Horák, Janků, Hromas (84. Špatka), Šimek, Stibora (68. Šetina), Dvořák (46. Charvát), Ploc, Holeček (70. Hejda), Petřík (60. Veselý), Janíček

Vítězství nad Meteorem

Petr Janota

Po třech týdnech přestávky se naše mužstvo opět zapojilo do soutěže v souboji s posledním mužstvem tabulky, Meteorem. Zápasy prvního s posledním vždy bývají ošidné, ale naše mužstvo vše zvládlo a přesvědčivě zvítězilo.
Od začátku jsme se usadili na půlce soupeře, který soustředěně bránil. Z tlaku však narůstali standardní situace, po první z nich hlavička Rysa olízla jen tyč, při dalších hlavičky Růžka a Kvídy je těsně minuly branku. Hosté se snažili o těsné bránění, důraznou hru a rychlé brejky. Všechny pokusy o brejky jsme však včas uhasili. Udeřilo až ve 20. minutě. Po rychle rozehraném rohu pronikl Laňka do vápna, byl faulován a Suchan byl z penalty spolehlivý 1:0! V další šanci střelu Šraina odvrátila obrana hostů jen na roh a po jeho zahrání uklidil Januška nekompromisně odražený míč do branky 2:0! Po dvou minutách rozehrál další roh Suchan a jarní střelec Růžek byl opět hlavou přesný 3:0! O dalších pár minut se dostali ke slovu i hosté a Stibora byl z trestného kopu přesný 3:1! Naše odpověď přišla opět po pár minutách,kdy si na trestný kop Suchana naběhl Kvída a nohou umístil míč nechytatelně 4:1! Druhý poločas už tempo hry trošku ochablo, ale šance jsme si dále vytvářeli. Rys ani Červeňák v sólech neuspěli, Januškovu a Laňkovu střelu vykopli obránci z prázdné branky, se svými pokusy neuspěli ani Květ a Kvída. A tak padly jen dvě branky. Nejprve po úniku a přesné přihrávce Laňky skóroval Červeňák 5:1! Poté po přihrávce Janušky se za obranou objevil Červeňák,ještě vylepšil pozici pro Květa, který byl přesný 6:1!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School