FK PŘÍBRAM
08.04.2015
I.Celostátní liga U 19, 42. kolo
3:1
Příbram vs. Sparta
Branky: 7. a 37. Januška, 75. Laňka - 69. Čapek
Rozhodčí: Vnuk - Duchoň, Paukner
Diváci: 150
Příbram: Jedlička - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ, Januška (89. Hlavatý), Suchan (87. Bouček) - Šrain (85. Břížďala), Ayong, Laňka (81. Červeňák)
Sparta: Štorc - Mareček, Piško, Březina, Čmelík - Cabadaj (65. Čapek) - Císařovský (77. Doupal), Wiesner, Sáček - Hašek (81. Urban), Pulkráb

Důležité vítězství nad Spartou

Petr Janota

Ve středečním šlágru vloženého kola ligy se střetla vedoucí mužstva soutěže. Utkání mělo kvalitu, ke které přispěla obě mužstva. Velmi potěšující bylo, že po většinu zápasu bylo naše mužstvo lepší, zaslouženě zvítězilo a dokázalo se tak opět vzdálit svému soupeři na vedoucím místě.
Od úvodu jsme aktivní hrou přitlačili soupeře k vápnu, dobrou kombinací a křídelními průniky si vytvářeli nadějné příležitosti. Tato převaha byla také korunována úvodním gólem. Nejprve si na roh Janušky naskočil Rys, jeho hlavičku však vykopli obránci z prázdné branky, míč se opět dostal k Januškovi, který odcentroval a přes clonu nabíhajících hráčů se míč dostal do branky 1:0! Dál jsme pokračovali v aktivitě, neujali se hlavičky Šraina ani Ayonga. Sparta se postupně nadechovala a z prvního brejku zahrozila Pulkrábem, jehož střela mezi tyče nezamířila. V této pasáži získala Sparta mírnou převahu a opět Pulkrába vychytal Jedlička. Tuto snahu hostů jsme však eliminovali druhou brankou, kdy Ayong vydřel míč pro Janušku, který se již nemýlil 2:O! V druhém poločase jsme začali opět aktivně, Sparta se také snažila dostat se zpět do zápasu a tak se hrál kvalitní fotbal. Nejprve se po centru Šraina dostal do zakončení hlavou Suchan, ale jako v lize proti Jihlavě tentokrát úspěšný nebyl. Po krásném přenesení hry od Holého, akci Rysa, byl ve velké šanci Šrain, ale branku minul. Bohužel pravidlo nedáš-dostaneš zafungovalo, po trestném kopu a zaváhání naší obrany snížil Čapek 2:1! Sparta ožila, ale po přesné kombinaci si míč připravil za vápnem Laňka a krásnou střelou zápas rozhodl 3:1! V závěru se ještě blýskl dvěma zákroky proti Pulkrábovi Jedlička.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 20.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 24. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC SILON Táborsko
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
17. 04. 2024
Jiří Hudec: Třetí gól nás položil
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School