FK PŘÍBRAM
13.04.2015
I.Celostátní liga U 19, 27. kolo
0:1
Olomouc vs. Příbram
Branky: 86.Bouček
Žluté karty: Antl,Látal - Květ
Rozhodčí: Marek - Cieslar, Motal
Diváci: 100
Olomouc: Hora - Siebert, Kotouč, Krayzel, Kováč - Látal, Antl, Weinlich (81. Vasiljev), Ambrozek, Buchvaldek (59. Dostál) - Yunis
Příbram: Jedlička - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ, Januška, Šrain - Červeňák (80. Bouček), Ayong (89. Makoš), Laňka (76. Břížďala)

Vítězství v Olomouci

Petr Janota

Po středečním těžkém zápase se Spartou jsme zajížděli k neméně těžkému do Olomouce. Ta je v domácích zápasech velmi úspěšná, v tabulce domácích zápasů je za námi na druhém místě. Tento těžký zápas jsme i s kusem štěstí zvládli a dosáhli moc cenného vítězství.
V první poločase jsme měli mírnou převahu, lépe kombinovali a dostali se i do největší šance prvního poločasu. Na prodlouženou hlavu si seběhl Rys, ustál souboj, ale nastřelil jen nohu brankáře. K odraženému míči se dostal Šrain, ale jeho střela z vápna šla jen doprostřed branky. Domácí jsme koncentrovanou hrou k našemu vápnu pouštěli jen sporadicky a tak zahrozili jen hlavičkou Buchvaldka a v závěru byl Jedlička včas u propadlého balónu. V druhém poločase domácí zvýšili aktivitu a Yunis se dostal do třech dobrých šancí, naštěstí měl vychýlenou mušku. Největší měl však Ayong, který po krásné akci Laňky postupoval sám na branku, ale také neproměnil. Když se zápas chýlil remízovému konci, dostal se k odraženému míči ve vápně Bouček a krásnou střelou rozhodl 0:1!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School