FK PŘÍBRAM
18.04.2015
I.Celostátní liga U 19, 28. kolo
3:0
Příbram vs. Ostrava
Branky: 15. Suchan (P), 27. Růžek ,76. Ayong
Žluté karty: Červeňák - Novák
Rozhodčí: Jech - Novotný, Paukner
Diváci: 100
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ, Januška (84. Hlavatý), Suchan (46. Červeňák) - Šrain (75. Bouček), Ayong (81. Břížďala), Laňka (84. Makoš)
Ostrava: Chmiel - Karčmař, Novák, Granečný, Malý (39. Kaliský), Švehlík (49. Kapusta), Grote, Marek, Šašinka, Meschaninov, Strakoš

Vítězství nad Ostravou

Petr Janota

Po náročném minulém týdnu nás v páteční předehrávce čekal Baník Ostrava. Hostům se na jaře tolik nedaří, ale jejich výhra v Jihlavě byla pro naše mužstvo varováním.
Od první minuty jsme začali aktivně, Ostravu přimáčkli k jejich vápnu, ale střely Janušky, Suchana a Laňky šly vedle branky. To Laňkova křížná střela byla gólová, ale zákrok Chmiela byl výborný. Branky jsme se dočkali až v 15. minutě, kdy po centru Suchana nastřelil Šrain hlavou tyč a při dorážce do prázdné branky byl faulován Rys. Suchan se poté z penalty nemýlil 1:0! Dál byla aktivita na našich kopačkách, ale Laňka po úniku lobem branku minul. A tak zaúřadoval jarní střelec Růžek, který po trestném kopu Suchana si opět našel své místo ve vápně a jeho hlavička byla nekompromisní 2:0! Hned po inkasované brance se do své největší příležitosti v zápase dostal Baník, ale po skrumáži byl Šedivý u míče včas a nohou ho vykopl. Ve zbytku poločasu hosté zvýšili aktivitu, ale dostali se jen k několika nebezpečným průnikům. Druhý poločas jsme opět odstartovali velkým náporem, ale šance Kvídy a Červeňáka, po akci Laňky a centru Kvídy, brankou neskončily. A když Chmiel zneškodnil i utěšenou střelu Květa, přebrali na chvíli iniciativu hosté. Ale koncentrovanou hrou jsme je do šance nepustili, za zmínku stála jen střela zpoza vápna, kterou Šedivý vytlačil na roh. Posledních 20 minut bylo však už v naší režii. Nejprve uvolnil Růžek Rysa, ale jeho střela neuvěřitelně orazítkovala břevno a poté tyč. Poté Rys uvolnil kolmicí Janušku, ale jeho střele chyběl důraz. V další akci centr Janušky brankář jen vyrazil a Ayong byl na správném místě 3:0! Hosté už potom rezignovali a Laňku při úniku ve vápně fauloval obránce a kopala se další penalta. Exekuce se ujmul Laňka, ale neproměnil. V další šanci byl Břížďala po úniku Červeňáka, ale zblízka minul. Poslední šanci si vypracoval Hlavatý společně s Makošem, ale střele Hlavatého jen těsně minula tyč.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School