FK PŘÍBRAM
10.05.2015
I.Celostátní liga U 19, 31. kolo
1:1
Slavia vs. Příbram
Branky: 63. Veselý - 40. Ayong
Žluté karty: Valenta, Fotr - Květ
Rozhodčí: Kotalík - Flimmel, Boček
Diváci: 100
Slavia: Otáhal - Žárský, Gilian, Routek, Pelyak - Lukič (54. Badocha), Vavrouš, Valenta (78. Doležal) - Veselý (87. Zeman), Batka, Fotr (74. Husenský)
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ, Januška, Šrain - Červeňák (64. Bouček), Ayong (88. Makoš), Laňka (79. Břížďala)

Zasloužená remíza se Slavií

Petr Janota

Tento víkend se několik mužstev našeho oddílu utkalo v zápasech se Slavií. My jsme zajížděli na hřiště bývalého Xaverova, kde hrají některá mládežnická mužstva sešívaných. Slávistická U19 je určitě nejlepší z našich pronásledovatelů a tak to byla pro nás dobrá konfrontace, zároveň bodově důležitý zápas. Fotbalová i bodová konfrontace dopadla dobře a my jsme nenechali domácí mužstvo bodově se přiblížit.
Začátek zápasu patřil jasně domácím, kdy po rohových kopech Šedivý výborně vytáhl hlavičky Routka a Fotra, což byly důležité momenty zápasu. Zároveň i náš první roh v 10. minutě byl gólový, kdy se Kvída po střele Šraina ocitl v malém vápně sám, ale ani nadvakrát Otáhala nepřekonal. Domácí si udržovali mírnou převahu, hrozili po standardních situacích, kde využívali svou výškovou převahu. Postupně se hra vyrovnala a my jsme aktivní hrou začali nutit Slavii do chyb. Nejdříve Januška střílel po špatném odkopu brankaře střílel do prázdné branky,ale obránci jeho střelu stačil vykopnout. Potom se proháčkoval mezi stopery Šrain, ale jeho koncovka byla slabá. Udeřilo až ve 40. minutě, kdy po dalším špatném odkopu prošel mezi stopery Ayong a na jeho střelu byl Otáhal krátký 0:1! Slavia se ještě nadechla k náporu, ale Valenta v šanci selhal. Druhý poločas byl již z naší strany povedený, hráli jsme s vyšším sebevědomým a soupeře přehrávali kombinační hrou. V největší šanci se ocitl Kvída, ale opět na Otáhala nevyzrál. A tak udeřilo na druhé straně, na přesný pas Valenty si naběhl Veselý a přehodil Šedivého 1:1! Naštěstí tento gól námi neotřásl a dál kontrolovali hru. Slavia spoléhala jen na dlouhé nákopy na obrovitého Batku a po jednom odraženém míči trefil z dálky krásnou střelou břevno Husenský. Poslední velkou šanci zápasu měl Růžek, ale po trestném kopu Janušky zblízka trefil jen tyč.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School