FK PŘÍBRAM
15.05.2015
I.Celostátní liga U 19, 36. kolo
3:1
Příbram vs. Slovácko
Branky: 14. Januška, 44. Laňka, 50. Šrain - 81 .Kubala
Žluté karty: Januška - Rezek
Rozhodčí: Mudra - Pastyřík, Schořovský
Diváci: 100
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Květ (75. Červeňák), Januška, Suchan (46. Bouček) - Šrain (60. Břížďala), Ayong, Laňka (83. Makoš)
Slovácko: Semanko - Flasar (68. Šmatelka), Suchý, Křivánek, Tkáč, Vinkler (65. Obdržálek), Kubala (82. Knap), Machalík, Ohnutek (75. Pospíšil), Kaňovský, Rezek (75. Lorenc)

Vítězství nad Slováckem

Petr Janota

Náš další soupeř,Slovácko, se drží vysoko v tabulce zápasů na venkovních hřištích. Dokázalo získat více bodů hřištích soupeřů, než na domácím stadionu a tak nás čekal nebezpečný soupeř.
Začátek byl jako vždy v naší režii, aktivní hrou jsme soupeře zatlačili k jeho šestnáctce a začalo dobývání jeho obrany. Několikrát jsme se po typických křídelních akcí dostali k finální přihrávce, ale chybělo trochu přesnosti či lepší výběr místa. A když už jsme se dostali do koncovky, tak Rys nastřelil hlavou tyč po rohu Suchana. Ve 14. minutě už udeřilo, Januška potáhl balón před vápno, odhodlal se ke střele a jeho střela skončila u tyče 1:0! Byl to zároveň 100 vstřelený gól mužstva v této sezóně! Vzápětí se po hezkém prostrčení dostal do největší šance Kubala, ale Šedivý výborně zachránil. Na druhé straně se objevil v šanci Rys, ale minul. Aktivní Rys prošel prostředkem,uvolnil do sóla Suchana, který však v šanci minul branku. Další střelu Suchana Semanko vytáhl nad břevno, neujali se ani střely Laňky a Šraina. Až těsně před poločasem byl při napadání důrazný Laňka a v koncovce si technicky poradil 2:0! V druhém poločase se v úvodu dostal do průniku Kubala, ale naše obrana ho včas zastavila. A pak už se začali rodit šance jen na druhé straně. Po průniku Laňky a jeho přesné přihrávce již na Šraina zívala prázdná branka 3:0! Poté pronikl Šrain, našel Rysa, ale ten minul. Po úniku Břížďaly a přesném centru Rys ve skluzu přestřelil z malého vápna. Další slalom Kvídy, kdy obešel i brankáře, skončil na obránci, který míč z prázdné branky vykopl. Do té doby neškodný soupeř skóroval po skrumáži Kubalou 3:1! Ale žádné drama jsme nepřipustili, naopak průniky zejména Červeňáka, jsme se snažili ještě skórovat. V největší šanci však Ayong jen nastřelil obránce v prázdné brance.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School