FK PŘÍBRAM
19.05.2015
I.Celostátní liga U 19, 32. kolo
4:0
Příbram vs. Jablonec
Branky: 61., 86. Januška, 31. Ayong, 88. Rys
Žluté karty: Drozd, Houser
Rozhodčí: Kubr - Aubrecht, Jarolímek
Diváci: 150
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Bouček, Januška, Květ (85. Hlavatý) - Šrain (81. Červeňák), Ayong (85. Makoš), Laňka (81 .Reichenauer)
Jablonec: Klement - Štěpánek, Drozd, Lischka, Soukup - Pelta (56. Haitl), Kubista, Houser, Díl - Palatický (61.Nesládek), Mihálik (83. Bulíř)

Vítězství nad Jabloncem a titul v Příbrami!

Petr Janota

Po odehraných sobotních zápasech ligy bylo jasné,že vítězství nad naším nedělním soupeřem znamená vysněný titul!!
Jablonec nastoupil v jedné ze svých nejsilnějších sestav a díky pochopitelné nervozitě se na hřišti odehrával pro nás těžký zápas. Snažili jsme se o typickou nátlakovou hru s cílem rychlého vstřeleného gólu, ale soupeř kompaktní obranou a rychlými brejky odolával. Po jednom z nich byl Šedivý včas u Palatického a jeho pokus zneškodnil. Před brankou Jablonce vzniklo několik závarů, jejichž vrcholem byla tyč po utěšené střele Květa. O chvilku později už vypukla radost. Kvída skvěle pronikl, jeho centr vrátil Rys na Janušku, toho střelu ještě Klement vyrazil, ale Ayongova dorážka skončila v síti 1:0!Jablonec zahrozil ještě brejkem Mihálika a střelou Kubisty, ale Šedivý byl na svém místě. Ve druhém poločase v úvodu po trestném kopu a vráceném centru míč z kopačky jabloneckého hráče olízl naše břevno, ale to bylo od soupeře vše a do konce zápasu se hrálo jen podle našich not. Nejdříve přestřelil Šrain, poté po akci Šraina a střele Rysa se zaskvěl Klement. V další akci udržel míč Laňka, předal ho Januškovi, ten uvolnil Ayonga, jehož v sólu zastavil soupeř před vápnem. Z trestného kopu krásně trefil Januška šibenici 2:0! Po další rychlé kombinaci a průniku Kvídy, který uvolnil Ayonga, na střelu-centr Bastyho nedosáhly krátké nohy Šraina. Po průniku Šraina a jeho centru Laňka usměrnil ve skluzu míč jen těsně vedle branky. Na levé straně se uvolnil Kvída a s jeho přesným centrem si již Januška věděl rady 3:0! Další průnik po pravé straně vytvořil prostor pro centr Červeňáka a Ayong trestuhodně přestřelil. O slovo se přihlásil i Bouček, na jehož přesný pas si naběhl Rys a jeho zpracování a následná koncovka byla skvělá 4:0! V drtivém závěru ještě Januška nastřelil tyč a pak již mohla propuknout radost a mistrovské oslavy.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School