FK PŘÍBRAM
25.05.2015
I.Celostátní liga U 19, 33. kolo
0:4
Karviná vs. Příbram
Branky: 40., 44. Januška, 4. Rys, 59. Břížďala
Žluté karty: Duda, Moskal - Holý, Růžek
Rozhodčí: Marek - Hrůza, Dytková
Diváci: 100
Karviná: Pastornický - Jadamík (63. Pavlík), Moskal, Leibl - Putyera, Puškáč, Ďuriš, Smrž, Škrečko (63. Kalous) - Lingr, Duda (87. Jaworek)
Příbram: Jedlička - Rys, Růžek, Holý, Kvída - Bouček, Květ, Januška - Červeňák (46. Břížďala), Ayong (81. Schöbel), Laňka (75. Reichenauer)

Cenné vítězství v Karviné

Petr Janota

Do Karviné jsme odjížděli na vysoce prestižní utkání. Díky kvalitnímu výkonu jsme hráčům i realizačnímu týmu ukázali, že titul je ve správných rukou!
Domácí mužstvo vletělo do zápasu vysoce namotivováno a již v 1. minutě Duda z velkého úhlu nastřelil tyč. Tlak domácích nepřestával, ale jakmile jsme se z něho vymanili, Januška prošel do vápna, našel přesně Rysa a ten prostřelil Pastornického 0:1! Karviná dál tlačila, Moskal a Duda přestřelili v šancích hlavou a Lingra vychytal Jedlička. My jsme byli nebezpeční v rychlých brejcích, největší naší šanci neproměnil po přihrávce Červeňáka Ayong. Ke konci poločasu jsme udeřili, když si zblokovanou střelu našel ve vápně Januška a křižnou střelou skóroval 0:2! O chvilku později po krásné akci na levé straně a centru Kvídy opět Januška 0:3! Domácí byli koncem prvního viditelně otřeseni, sice se snažili o zkorigování výsledku, ale kromě několika zajímavých trestných kopů je již naše obrana do ničeho nepouštěla. A když po střele Květa byl Břížďala na správném místě, bylo již 0:4! Zbytek zápasu jsme již naprosto kontrolovali a jen štěstí zachránilo domácí od naprosté potupy. V největší šanci se po presinku Břížďali objevil Reichenauer, situaci krásně vyřešil, ale branku minul.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School