FK PŘÍBRAM
31.05.2015
I.Celostátní liga U 19, 34. kolo
1:0
Příbram vs. Opava
Branky: 87. Hlavatý
Rozhodčí: Urban - Benedikt, Doubrava
Diváci: 70
Příbram: Šedivý - Rys, Růžek, Holý, Břížďala - Bouček, Květ, Hlavatý - Červeňák (70. Makoš), Ayong, Šrain
Opava: Lasák - Farský, Košárek, Rolný, Korbel (46. Večerek), Češek, Adamovský (76. Kuzník), Kirschner (46. Helebrand), Rychlý, Berger (46. Keller), Vitoul (46. Vicherek)

Vítězství nad Opavou v závěru

Petr Janota

K Litavce přijela tentokrát Opava, která byla již jistým účastníkem baráže. My jsme nastupovali do již 9. zápasu v průběhu měsíce května. Únava se již začíná projevovat a tak jsme se výsledkově trápili až do samého závěru. Nakonec jsme udrželi naši jedinečnou domácí bilanci a všech 21 zápasů dotáhli do vítězného konce, což byl základ našeho mistrovského titulu!
První poločas se odbýval v tradičním světle, kdy jsme soupeře zatlačili před jeho pokutové území. Soupeř dobře bránil a tak při našem menším pohybu se šance rodili ztěžka. Opava zahrozila střelou do tyče, ale více šancí bylo přeci jen jejich brankou. Po standardních situacích mohl dvakrát skórovat Růžek, ale jeho gólové střely byly zablokovány. Hlavička Ayonga minula branku jen o centimetry a další jeho šanci skvěle chytil Lasák. Další typické křídelní akce skončila na drobných nepřesnostech ve finální fázi. Druhý poločas začal hustým deštěm a ještě větším tlakem našeho mužstva. Šancí přibylo, ale ani ty největší jsme neproměnili. Po průniku Rysa a jeho přesné přihrávce přestřelil Šrain z malého vápna, po další křídelní akci střílel Květ do prázdné branky, ale nastřelil jen obránce v brance. A když Šrain obešel i brankáře, ale trefil jen boční síť prázdné branky. Když už se schylovalo k remíze, vysunutý stoper Růžek se na hrotu skvěle uvolnil, našel přesně Hlavatého a ten již odkrytou branku trefil 1:0! Opava v samotném závěru ještě zahrozila brejkem, ale Šedivý výborně zachránil.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School