FK PŘÍBRAM
05.06.2015
I.Celostátní liga U 19, 37. kolo
1:0
Teplice vs. Příbram
Branky: 90+3. Výborný
Žluté karty: Richter, Jerhot - Jedlička, Šrain
Rozhodčí: Vlasju - Janeček, Topinka
Diváci: 50
Teplice: Švejda - Richter, Bílek, Výborný, Svoboda (83. Šebek), Kodeš, Šup (56. Kalivoda D.), Jerhot (70. Karagavrilidis), Žitný (60. Baftijar), Kalivoda M. (63. Procházka), Hasil
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Růžek, Bouček (60. Straka), Břížďala - Květ (46. Maršík), Januška (72. Jandera), Hlavatý - Makoš, Ayong (70.Rataj), Reichenauer (85. Šrain)

Těsná prohra v Teplicích

Petr Janota

V předposledním kole jsme zajížděli na půdu Teplic, která je vždy pro nás horká.... Domácí hráli o poslední šanci jak se vyhnout baráži. My jsme naopak v našem náročném programu zkoušeli rozložit síly a dát šanci mladším hráčům z U17.
Domácí se od začátku snažili o aktivní hru, naopak my jsme aktivním blokem tuto jejich snahu dokázali otupit a tak se hrálo delší dobu bez velké šance. Teplice nejvíce hrozily ze standardních situací, kde využívaly své výškové převahy. Největší šanci si ale vytvořily v závěru poločasu, kdy se po zaváhání naší obrany dostal do sóla Výborný, ale branku minul. Druhý poločas se odbýval ve stejném duchu, několikrát se blýskl jistými zákroky Jedlička. Nejvíce vzruchu přinesl zákrok Růžka v našem vápně, po kterém se kopala penalta. Ale Jedlička si na pokusu Výborného smlsnul! V posledních 20ti minutách jsme již měli na hřišti omlazenou sestavu, která však držela s uvadajícími domácími krok a v dramatickém závěru běžel zcela sám na branku domácích Makoš, ale jen nastřelil nohy padajícího brankaře. O minutu později postupovali dokonce tři naši hráči na brankaře, ale přihrávku Rataje před prázdnou branku vracející se obránce ve skluzu vytěsnil mimo prázdnou branku. A tak pravidlo, nedáš-dostaneš, opět zafungovalo a domácí střelec Výborný v 93. minutě přeci jen dotlačil míč do naší branky 1:0!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School