FK PŘÍBRAM
24.03.2015
Česká liga dorostu U 17 A, 16. kolo
0:1
V. Žižkov vs. Příbram
Branky: 77´ Hlavatý
Žluté karty: 78´ Matoušek
V. Žižkov: Cettl - Pohořálek, Ric, Maršík, Melichar (41´ Obdržal) - Straka - Skopový (61´ Rozsypal), Matoušek, Hlavatý, Jančura - Rataj (46´ Bělohlávek)
Příbram: Kafka - Kraus, Saňa, Plašil, Andrle, Kadeřábek, Ráža, Grábner, Hordoš, Vild, Sobotka

Naše vůle rozhodla nepovedený zápas

Petr Straka

16. kolo soutěže nás zavedlo do sportovního areálu v Satalicích, kterého využívá náš soupeř, tým FK Viktoria Žižkov. Pohled do tabulky by mohl svádět k myšlence o jednoznačnosti zápasu, ale realita byla jiná.
Přestože jsme od prvních minut utkání převzali iniciativu tak bylo patrné, že nás nečeká procházka růžovou zahradou. Snaživý soupeř se opíral o výborného gólmana a také o náš tým, který sice chtěl, ale nevycházelo nic. Množství nepřesných přihrávek a nešťastná řešení finální části našich akcí dával sílu a naději domácímu týmu, který se chopil své šance a začal být s postupem zápasu rovnocenným soupeřem. Zatím co naši hráči tvořili hru, hráči FK Viktoria Žižkov pouze využívali našich nepřesností a to takovým způsobem, že pokud by se dostali v zápase do vedení, nikdo by se nemohl divit. Naštěstí nás svými zákroky držel i náš brankář Tomáš Cettl. Na našem týmu je potřeba v tomto zápase vyzdvihnout především vůli. Vůli po vítězství. Přestože se nedařilo a čas v závěru velmi rychle ubíhal … tato vlastnost nakonec rozhodla zápas! I když jsme v utkání 2x nastřelit tyč + 1x břevno a měli nepočítaně výborných šancí, to podstatné se odehrálo až v 77. minutě utkání, kdy kombinací se dostal na hranici pokutového území soupeře Michal Hlavatý a vystřelil nejen výstavní gól do šibenice, ale i 3 body z tohoto nepovedeného zápasu.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School