FK PŘÍBRAM
15.04.2015
Česká liga dorostu U 17 A, 19. kolo
3:1
Liberec vs. Příbram
Branky: 30´ Skopový
Liberec: Král - Prokš, Burda, Dvořák, Krejčíř, Lehoczki, Petr, Vrabec, Novák, Baláž, Rumler
Příbram: Beran - Štyler (26´ Sedláček), Pohořálek, Maršík, Obdržal - Straka - Jančura (26´ Skopový), Rataj, Matoušek, Jandera (63´ Rozsypal) - Bělohlávek (73´ Gregor)

Bez gólů nelze vyhrát

Petr Straka

V 19. kole zavítalo naše mužstvo podruhé v posledních dvou kolech na sever Čech, tentokrát do Liberce, kde na nás čekal první letošní přírodní trávník. Přes množství vynucených změn v našem týmu jsme se přijeli poprat o další body.
Bohužel úvod zápasu nás nezastihl dobře připravené a především naše defenzíva měla velké problémy na své pravé straně, kde hbitý soupeř několikrát přelstil naše hráče, a následné centrované míče před našeho gólmana znamenaly velké nebezpečí. Již v 7. minutě se nedaří odehrát do nebezpečného centr za naše zadáky, kdy v obranném zákroku ještě nešťastně navíc připravujeme míč do běhu útočníkovi domácího výběru, který využívá této příležitosti a nedává našemu gólmanovi šanci. Nepříznivý stav se v 18. minutě pokoušel drzým průnikem změnit Honza Matoušek, který přebírá ve vápně výbornou přihrávku od Michala Rataje, ale těžkou střelu z úhlu domácí brankář vyráží mimo svou svatyni. O minutu později parádním centrem do pokutového území od Venci Štylera vybízí Rosťu Janderu, který je sražen domácím gólmanem, ale píšťalka rozhodčího byla němá. O to více mrzela 23. minuta utkání, kdy propadáme v obrané činnosti právě na pravé straně, odkud přichází skvělý centr před našeho gólmana, který je tečován do naší branky. Prohráváme 2:0. Ve 27. minutě dochází ze strany našeho trenéra ke změnám v našem týmu. A tato změna se projevila již o 3 minuty později, kdy po narážečce Skopový – Straka – Skopový přečíslujeme soupeře a posledně jmenovaný Daniel Skopový proměňuje svou šanci! V poslední minutě zahrozilo domácí mužstvo výborně rozehraným trestným kopem, kdy míč prochází naším pokutovým územím, ale naštěstí končí mimo naší branku. Do kabin tedy odcházíme za nepříznivého stavu 2:1. Do druhého poločasu nastupujeme s úkolem zpřesnit přihrávku a zachovat klid v koncovce. A v 55. minutě a pak o minutu později jsme z poloviny uspěli. Výborné centry do vápna domácích nejprve od rychlonohého Dana Skopového a později od Dominika Sedláčka nacházejí v dobrých příležitostech Rosťu Janderu, ale tomu chybí právě klid v zakončení. Že Rosťovi Janderovi není v tomto zápase dáno vstřelit branku se ukazuje ještě v dobrých příležitostech 59. a 60. minutě utkání. Naše mužstvo dřelo, ale branka nepřichází ani v 65. minutě z kopačky Michala Rataje, kdy tentokrát nám kazí radost výborný zákrok domácího brankáře. V 75. Minutě se do megašance dostává střídající Lukáš Rozsypal, ale netrefuje zařízení. Náš zmar je dokonán v 78. Minutě zápasu, kdy soupeř využívá situace, kdy většina našich hráčů je zapojena do útočné fáze a z brejkové akce zvyšuje na konečných 3:1 .
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School