FK PŘÍBRAM
20.05.2015
Česká liga dorostu U 17 A, 25. kolo
6:1
Dukla Praha vs. Příbram
Branky: 71´ Hlavatý
Žluté karty: Straka
Dukla Praha: Cettl - Pohořálek, Hušek (41´ Ric), Maršík, Melichar - Straka (52´ Rozsypal) - Rataj, Matoušek, Hlavatý, Jandera (55´ Skopový) - Polák (55´ Jančura)
Příbram: Šťovíček - Garček, Greš, Masopust, Vyleta, Vlček, Burget, Vácha, Barták, Šimek, Douděra

Krutý, ale zasloužený debakl

Petr Straka

V předehrávaném 25. kole jsme ve středu 13.5.2015 zavítali na malé tréninkové hřiště komplexu Strahov, které využívá náš soupeř FK Dukla Praha. Naše kombinované mužstvo chtělo vrátit domácím podzimní porážku z našeho hřiště.
Do základní sestavy byly zařazeny dva stabilní pilíře mužstva U16 a to Martin Polák a Jan Hušek. Od úvodního hvizdu bylo patrné, že je na nás soupeř dobře připraven. Především jeho napadání nám začínalo od počátku činit potíže. I přesto jsme v 6. minutě měli po hlavičce Kuby Melichara jako první možnost ohrozit soupeřovu branku, ale domácí gólman Šťovíček byl na místě. V 10. minutě po akci Rosti Jandery a následného centru do vápna přestřeluje hlavou „zařízení“ Michal Rataj. O 11 minut později to individuálně zkouší průnikem Honza Matoušek, který se ocitá osamocen až před brankářem domácího týmu, ale jeho střela jde těsně vedle. Ve 24. minutě nám posílá soupeř výstrahu po hezké střele, kterou kryje náš brankář Tomáš Cettl. Naopak ve 30. minutě nám soupeř bez další výstrahy ukazuje, jak lze vykombinovat naši obranu… prohráváme 1:0. Naše mužstvo se pouze přesouvá k rozehrání hry na polovinu hřiště a přichází první chybná přihrávka, které se zmocnil hbitý soupeř a míč se zastavil až za naší brankovou čárou. Prohráváme 2:0! Po tomto KO se naši hráči již do konce poločasu k ničemu nedostali a tak poločas končí stavem 2:0. Do druhé poloviny zápasu nastupujeme se změnami v sestavě a úkolem dostat se rychle zpět do zápasu. Přes prvotní snahu nám soupeř v 50 minutě bere soupeř vítr z plachet a trestá další individuální chybu. Nepříznivý stav se snažíme změnit dalším střídáním v našem týmu. Bohužel tentokrát naše morálka neobstála a soupeř se veze na vítězné vlně. V 60. minutě dochází opět k individuální chybě při rozehrání, čehož soupeř opět využívá a stav je až děsivých 4:0 pro domácí. Bohužel do konce utkání chybí spoustu času. V 69. minutě vyučuje naši obranu útočící hráč soupeře, který svou individuální akci končí až za zády našeho opravdu nešťastného brankáře. Stav 5:0 zmírňuje v 71. minutě hbitou střelou Michal Hlavatý, ale poslední slovo tohoto, pro nás zcela nevydařeného utkání, má znovu soupeř. V 77. minutě opět domácí ofenzivní hráči využívají naší nedůslednosti v obraně a uzavírají stav utkání na konečných 6:1!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School