FK PŘÍBRAM
29.03.2015
Česká fotbalová liga žen, 11. kolo
0:6
Ústí n. L. – ženy vs. Příbram
Branky: 28´ a 87´ Machutová, 50´ a 81´ Kopáčová, 45´ Císařová V., 67´ Štěchová.
Žluté karty: Kodešová
Rozhodčí: Šmíd, Mecl, Doubek
Diváci: 40
Ústí n. L. – ženy: Rychtaříková - Hálková, Puravcová, Jankovská A., Limrová, Fryčková, Jankovká L., Dražanová, Jankovská J., Tichá, Kodešová. (Fišerová, Horáčková, Drbalová, Milcová, Vacková, Hrabětová, Roštejnská).
Příbram: Vacíková - Dědinová P., Kočová (K), Boukalová, Branžovská - Machutová, Císařová V., Krůtová (67. Štěchová), Kopáčková - Černohorská, Pilousková.

Věděli jsme, že nás v Ústí nečeká nic jednoduchého.

Štěpán Irion

K prvnímu jarnímu zápasu jsme se vydali až do dalekého Ústí nad Labem.
Úvod zápasu byl vyrovnaný a bylo to spíše takové oťukávání. Na hře domácích bylo vidět oproti podzimu výrazné zlepšení. Právě domácí se mohli nejednou dostat do vedení, ale buď selhali v koncovce nebo je zastavila Vacíková. Na první branku jsme si museli počkat do 28. minuty, kdy dostala Machutová balón od Císařové a svým únikem otevřela skóre 0:1. Naše hra se zvedla a děvčata si vypracovávala celkem pohledné akce. Domácí hráčky mohly záhy srovnat, ale už překonanou Vacíkovou zastoupila Branžovská. Ve 45. minutě se Příbram trefila podruhé, když vybojovala míč Kopáčková a posunula ho na Císařovou a ta vyslala na branku nechytatelnou pumelici 0:2. To bylo v prvním poločase vše. Do druhého poločasu se vstoupilo v dobrém tempu. V 50. minutě poslala Krůtová do tandemu Kopáčkovou a ta si se zakončením chladnokrevně poradila 0:3. Byla to její první branka po dlouhé nemoci kvůli které nemohla celý podzim nastoupit. V 60. minutě nahradila nemocnou Krůtovou Štěchová a i když měla v nohách dvacet kilometrů z půlmaratonu, tak už o sedm minut později prostřelila brankářku Ústí po čtvrté. Domácí naprosto odešli a většinou se hrálo na polovině Ústí. V 81. minutě našla Pilousková skvěle Kopáčkovou a ta rychlým bodlem vstřelila již pátou branku Příbrami. Konečnou tečku na utkání přidala v 87. minutě po nahrávce od Pilouskové opět Machutová 0:6. To bylo v zápase vše. Utkání se hrálo ve slušném tempu bez zbytečných prostojů a chyb rozhodčích. Odehráli jsme velmi dobré utkání na kterém můžeme rozhodně stavět. Velké pozitivum byl návrat Anety Kopáčkové do sestavy, který nám na jaře určitě pomůže. V příštím kole přivítáme v sobotu 4.4 od 16:00 na domácím hřišti v Milíně pražské Ďáblice. Jste srdečně zváni!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School