FK PŘÍBRAM
12.04.2015
Česká fotbalová liga žen, 13. kolo
3:4
Karlovy Vary vs. Příbram
Branky: 12´ 20´ a 80´ domácí - 5´ Kopáčková, 25´ 54´ a 85 Machutová
Diváci: 40
Příbram: Vacíková - Kopáčková, Branžovská, Kočová (K), Dědinová - Koubková, Císařová V., Krůtová, Machutová - Černohorská, Pilousková.

Důležité 3 body z Karlových Varů!

Štěpán Irion

Ve třetím jarním kole jsme zavítali na hřiště do Karlových Varů se kterými jsme na jaře ztratili 2 body.
Úvod utkání nám vyšel skvěle. V 5. minutě jsme za drobný faul rozehrávali přímý kop z 20-25 metrů. Míč si postavila Kopáčková a k údivu všech ho poslala nekompromisně pod břevno branky domácích 0:1. Domácí odpověděli ve 12. minutě, když si domácí udělali z našich hráček doslova kužely 1:1. Ve 20. minutě se Varům povedlo dokonce otočit vývoj zápasu, když ranou z dálky překonali Vacíkovou 2:1. O pět minut později už bylo vyrovnáno. Před branku se dostala Pilousková, přihrála před branku a Machutová ve skluzu vyrovnala 2:2. Ve 30. minutě se dostala do obrovské šance Pilousková, ale brankářka hostů reflexivně zasáhla. V prvním poločase se toho více nestalo. Na začátku druhého poločasu měli domácí obrovskou šanci. Po centru z pravé strany byla hráčka domácích samotná před Vacíkovou, ale hlavou trestuhodně přestřelila. Opět se ukázalo rčení nedáš dostaneš. V 54. minutě našla Černohorská ve vápně Machutovou a ta se nemýlila 2:3. Na zápas jsme přijeli pouze s 11 hráčkami a to ještě Pilouskovou trápila viróza. Naše obavy z případného zranění a dohrávání o 10 se bohužel naplnily. V 70. minutě musela po faulu odstoupit Císařová a my tak dohrávali v deseti. Na hráčkách byla vidět velká únava, ale zároveň chtíč dotáhnout zápas ke třem bodům. Vzdorovat se nám však povedlo pouhých 10 minut. V 80. minutě se po závaru v pokutovém území povedlo domácím srovnat na 3:3. V tu chvíli jsme se smiřovali s bodem. V 85 minutě však přišel zásadní zlom. Pilousková vyslala na samostatný únik Terezu Machutovou a ta z posledních sil utekla obraně a nekompromisně prostřelila domácí brankářku 3:4. Zbytek zápasu už jsme si pohlídali a odvezli si z Karlových Varů důležité tři body. V dnešním zápase jsme ukázali jaký dokážeme být silný tým. Bez možnosti střídání náš tým dokázal vydřít velmi důležité vítězství, která nám pojišťuje šestou příčku a vyhlíží další posun v ligové tabulce. Všechny hráčky na hřišti nechaly maximum a zaslouží obrovskou pochvalu. Dnes nejde vyzdvihovat jednotlivce, protože celý tým pracoval skvěle.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School