FK PŘÍBRAM
20.04.2015
Česká fotbalová liga žen, 14. kolo
1:5
Příbram vs. Dukla Praha
Branky: 53´ Pilousková - 7´ Rychtarová, 20´ Dědinová (vlastní), 25´ Beránková, 50´ Plzáková, 59´ Kozlíková pen.
Rozhodčí: Benedik, Glogar T., Dubský
Diváci: 60
Příbram: Vacíková - Koubková (46. Boukalová), Kočová, Branžovská, Dědinová - Kopáčková, Krůtová (60. Drdošová), Pilousková, Machutová (29. Štěchová) - Černohorská (46. Stará), Karasová (46. Zrůbková)
Dukla Praha: Dolejšová - Smíšková, Fojtíková, Bažoutová, Toťová, Sůrová, Kozlíková, Plzáková, Rychtarová, Podroužková, Beránková. ( Rzycká, Komárková, Králíčková)

Na Duklu jsme nestačili

Štěpán Irion

K dalšímu domácímu utkání na naše hřiště přijela Dukla Praha a nás nečekalo nic jednoduchého.
Hned od úvodu utkání bylo jasné kdo má navrch. Dukla držela míč a pohledně kombinovala. V 7. minutě otevřela skóre po pěkné akci Rychtarová 0:1. Nám se nedařil přechod do útoku, když nakopávané balóny na Černohorskou a Karasovou bezpečně hasila obrana hostů. Ve 20. minutě Dukla už vedla 2:0, když si nešťastně míč do vlastní sítě srazila Dědinová. To nám na psychice moc nepřidalo. O pět minut později vstřelila Beránková již třetí branku hostů. Dukla ještě měla pár slibných závarů, ale Vacíková měla v sobotu opravdu svůj den. To bylo v prvním poločase vše. Do druhého poločasu vyběhla dosti pozměněná sestava i se dvěma dorostenkami z Minervy FF. Na hře se to projevilo více než dobře. Hra dopředu se nám začala dařit víc a přihrávky dopředu už nebyly jen přihrávky na náhodu. Byla to ovšem Dukla, která si v 50. minutě pojistila vedení. Na 4:0 zvyšovala po hezké akci Plzáková. O tři minuty později se povedlo vstřelit čestnou branku také Příbrami. Po střele Pilouskové si i hosté míč nešťastně srazili do sítě 1:4. To nás nabudilo a myslím, že ve druhém poločase už jsme byli hostům z Prahy vyrovnaným soupeřem. V 59. minutě po faulu v pokutovém území dostala Dukla možnost zahrávání pokutového kopu a kapitánka hostů Kozlíková se nemýlila 1:5. Příbram si ještě vypracovala pár slibných akcí, ale bohužel bez gólového efektu. Dukla také ještě párkrát zahrozila, ale Vacíková byla pozorná. Výsledkem 1:5 i zápas skončil a tak nám Dukla připravila první jarní porážku. Je nutné podotknout, že hosté jsou tým s ligovými ambicemi a jejich hra byla velmi kombinačně pohledná. Nám se podařilo po poločase oživit hru mladými hráčkami, ale bohužel už jsme s výsledkem více neudělali. V příštím zápase přivítáme opět na domácí půdě Čáslav a půjde o velice důležité utkání. Přijďte nás prosím podpořit. Utkání začíná 25.4 od 16:00 na hřišti v Milíně.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School