FK PŘÍBRAM
27.04.2015
Česká fotbalová liga žen, 15. kolo
2:2
Příbram vs. Čáslav
Branky: 55´ Machutová, 62´Stará - 30´ a 42´ hosté
Žluté karty: Musílková
Rozhodčí: Souček - Liška, Dubský
Diváci: 80
Příbram: Vacíková - Branžovská, Kočová, Karasová (46. Drdošová), Dědinová (46. Koubková) - Kopáčková, Krůtová, Štěchová, Machutová (60. Zrůbková), Černohorská (34. Stará), Pilousková.
Čáslav: Jelínková, Buřvalová, Prchalová, Culková, Karafiátová, Veselá, Buchtová, Čápová, Truhlářová, Musílková (Fuksová, Brothánková Adéla, Brothánková Aneta)

Další domácí ztráta

Štěpán Irion

V předposledním domácím zápase jsme přivítali Čáslav.
Úvod utkání nepřinášel moc pohledný fotbal. Hrálo se zejména uprostřed hřiště. Čáslav hrála velmi tvrdě a nám to dělalo problémy. První šanci si vytvořila Machutová, ale branku minula. Hosté poprvé zahrozili ve 23. minutě, ale Buchtová byla rovněž nepřesná. První poločasy na domácím hřišti to je opravdu tragédie. Vždyť takto jsme ztratili vítězství nad Jabloncem, Vary, Ďáblicemi a jak se ukázalo i nad Čáslaví. Hosté otevřeli povedenou akcí skóre ve 30. minutě. O dvanáct minut později bylo ještě hůř. První střelu ještě Vacíková zastavila, ale dorážku poskakující na brankové čáře Dědinová vykopnout nedokázala 0:2. Oživení v prvním poločase přinesla dorostenka Eliška Stará, ale ve 44. minutě trefila pouze břevno. Jak se později ukázalo, teprve se zastřelovala. Druhý poločas přinesl naprostý obrat. Děvčata začala hostům jejich tvrdost vracet a tím jim hru naprosto otrávila. Stará velmi oživila hru a dařilo se jí se zbytkem týmu pěkně kombinovat a podnikat nebezpečné protiútoky. V 55. minutě přišlo snížení, když svůj únik Machutová bezchybně zakončila 1:2. V tu chvíli jsme hráli opravdu výborně. V 62. minutě přišlo vyrovnání. Míč se dostal až k Elišce Staré a ta nekompromisně zakončila 2:2. Dál jsme se tlačili do branky, ale naše šance buď končily těsně mimo a nebo na brankové konstrukci hostů. Jak se opět ukázalo první poločas nás stál dva body. Ač jsme se snažili sebevíce, tak už jsme branku vstřelit nedokázali. Proto jsme se s Čáslaví rozešli smírně 2:2 Opět nás o dva body připravil šílený první poločas. Naše hra se zlepšila až po příchodu nových hráček na hřiště. Ve druhém poločasu jsme měli obrovskou smůlu, když několikrát zvonila branková konstrukce. Příští zápas jedeme do Jablonce a doufáme, že to bude vítězná cesta.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School