FK PŘÍBRAM
03.05.2015
Česká fotbalová liga žen, 16. kolo
4:3
Jablonec vs. Příbram
Branky: 32´ Fesslová, 37´ Trojáková, 50´ a 73´ Horčičková - 30´ vlastní, 40´ Černohorská, 87´ Pilousková
Žluté karty: Boukalová
Rozhodčí: Lejsek, Tkačenko, Krčmárik
Diváci: 10
Jablonec: Plátková - Fesslová, Klementová, Trojáková, Gadžinská, Málková, Horčičková, Klapšťová (46´ Bornerová), Mikásková, Vávrová, Bistiaková. (Srnová, Janková, Veseloušová).
Příbram: Vacíková - Branžovská, Kočová, Drdošová, Kopáčková - Koubková (57. Boukalová), Krůtová, Štěchová, Machutuvá - Černohorská (45. Karasová), Pilousková.

Zápas v Jablonci jsme nezvládli ve všech směrech

Štěpán Irion

K předposlednímu venkovnímu utkání jsme zajížděli do dalekého Jablonce.
Úvod utkání byl plný nepřesností. Příbramačky měly špatný pohyb a zdálo se jako by byly unavené. Měl to také za vinu pozdní příjezd a krátká rozcvička. Zhruba poslední čtvrthodinu prvnímu poločasu jsme chytili tempo. Ve 30. minutě unikla po straně Machutová a domácí Mikásková si nešťastně srazila do vlastní brány 0:1. O dvě minuty později bylo ovšem srovnáno, trefila se Fesslová. Ve 37. minutě šel Jablonec do vedení. Za domácí vsítila druhý gól Trojáková 2:1. Ve 40. minutě si vzala míč Černohorská, navedla si ho na vápno a nenápadnou střelou k tyči vyrovnala skóre na 2:2. To bylo v prvním poločase vše. Trenéři o pauze nabádali hráčky k větší aktivitě a větší přesnosti, ale bohužel opak byl pravdou. Druhý poločas jsme začali naprosto katastrofálně. V 50. minutě poslala Jablonec do vedení Horčičková 3:2. Náš výkon byl opravdu špatný a Jablonec byl lepším týmem. V 73. minutě zvýšila už na 4:2 opět Silvie Horčičková. Naději alespoň na srovnání výsledku nám dala Pilousková, která v 87. minutě snížila na 4:3, ale už bylo pozdě. V Jablonci jsme prohráli po velmi špatném výkonu 4:3. Zápas se nám nepovedl a zaslouženě jsme prohráli. Jako bychom nechtěli vyhrát a šli jsme si to na hřiště pouze "odchodit". I hosté se nás po zápase ptali, co se námi stalo, že to vypadalo jako bychom nechtěli vyhrát. Podobných výkonů bychom se měli pro nadcházející zápasy vyvarovat.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School