FK PŘÍBRAM
13.05.2015
Česká fotbalová liga žen, 17. kolo
3:6
Příbram vs. Rakovník
Branky: 17´ Karasová, 26´ a 79´ Machutová - 22´ Košvancová, 25´ a 51´ Plháková, 43´ a 63´ Poláčková, 68´ ?
Rozhodčí: Stehlík, Kříž, Dubský
Diváci: 70
Příbram: Vacíková - Branžovská, Kočová, Boukalová, Kopáčková - Koubková, Krůtová (60´ Zrůbková), Štěchová, Černohorská (46. Dědinová) - Machutová, Karasová (60. Stará).
Rakovník: Horáčková - Dubcová, Rubešová (57´ Churanová), Andrová, Novotná, Fedorková, Košvancová, Vedralová, Poláčková, Králíková, Plháková. (Ajksnerová, Janíková)

Domácí přestřelka s Rakovníkem

Štěpán Irion

Na poslední domácí zápas této sezóny k nám přicestoval Rakovník.
Konečně můžeme říct, že se nám vydařil úvod zápas. Hned v 5´ minutě měla obrovskou šanci Machutová, ale Horáčková jí skvěle vychytala. V 17´ minutě už jsme se radovali. Skóre po přihrávce od Kopáčková otevřela Karasová 1:0. Ve 22´ minutě bylo vyrovnáno, trefila se Košvancová. V 25´ minutě šel Rakovník do vedení, přesně zavěsila přímo z rohu Plháková 1:2. O minutu později už bylo ovšem vyrovnáno. Po jedné z nejkrásnějších akcí v této sezóně trefila Machutová. Brance předcházela výborný přechod Kristýny Štěchové přes půl hřiště a přesná finálová přihrávka. Byl to ovšem Rakovník kdo měl před poločasem poslední slovo. Ve 43´ minutě se trefila Poláčková. Poločas tak byl 3:2 pro hosty. Druhý poločas už byl ovšem lepším týmem Rakovník. Naše hra nebyla špatná, ale už jsme prostě nestačili. V 51´ minutě zvýšila na 4:2 Plháková. Další braku vstřelil Rakovník v 63´ minutě, to se trefila Poláčková. V 68´ minutě vsítil Rakovník jeho šestou a poslední branku v tomto utkání 2:6. Skóre ještě korigovala naše Tereza Machutová a dala tak zápasu konečný výsledek 6:3 pro Rakovník. Neodehráli jsem vůbec špatný zápas. Kdybychom hráli alespoň z poloviny takto v Jablonci, tak jsme nemohli prohrát. V posledním kole zajíždíme v neděli na půdu druhého celku ze Staré Lysé.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
13. 04. 2024
Jakub Nečas: Kdybychom znali recept na gól, použijeme jej
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School