FK PŘÍBRAM
01.08.2015
FORTUNA:LIGA, 2. kolo
1:3
Olomouc vs. Příbram
Online
Branky: 58. Navrátil – 68. Bednář, 90. Hnaníček, 90. Bednář (pen.)
Žluté karty: Vepřek - Zápotočný, Krameš
Rozhodčí: Hrubeš – Blažej, Caletka
Diváci: 4826
Olomouc: Reichl – Hála, Rajnoch, Šindelář, Vepřek – Navrátil, Houska, Plšek, Petr (79. Zahradníček) – Halenár (74. Ordoš), Vašíček (79. Chorý)
Příbram: Hruška – Sus, Hájovský, Zápotočný, Končal – Pilík, Krameš (63. Brandner), Rezek (90. Tregler), Hnaníček, Štípek (83. Mareš) – Bednář.

Tříbodový direkt v závěru zápasu

Zdeněk Brož

K.O. úder v nastaveném čase uštědřil náš tým Sigmě Olomouc. Na kraji třetí minuty přidaného času rozhodl o výhře na Hané přesnou hlavičkou Josef Hnaníček a výhru ještě zpečetil druhým gólem v zápasu kanonýr Roman Bednář.
Olomouc se po ročním "pauze" ve druhé lize opět představila v nejvyšší soutěži při prvním domácím zápase. My jsme po neúspěchu s Jabloncem chtěli bodovat. Trenér Pavel Tobiáš pozměnil základní sestavu na třech postech, hrála mimo jiné i nová akvizice Martin Sus. Už na začátku zápasu mohl David Štípek ohrozit branku domácích, zastavilo jej včasné vyběhnutí brankáře Reichla. Na opačné straně musel svatyni utěsnit Aleš Hruška před dorážejícím Petrem. Ve 13. minutě lízla Navrátilova hlavička tyčku Hruškovy brány. Pozdější střelec zápasu Roman Bednář se dlouho zastřeloval a zdálo se, že spíš chytil pořádného smolíka. Rezkovou nahrávku nevyužil ideálně a naopak vynikl brankář domácího týmu. Roman Bednář měl během první půle další dvě dobré hlavičky, kdy míč poslal hlavou dvakrát těsně vedle levé tyče. Na obou nahrávkách s ním spolupracoval David Štípek. Po změně stran pokračoval ofenzivní fotbal. Jenže smutní jsme byli my. V 58. minutě si naběhl za obranu Navrátil, zpracoval nahrávku a podél gólmana Hrušky poslal míč do sítě - 1:0. V 68. minutě jsme konečně jásali a střeleckou smůlu protrhl Roman Bednář. Dlouhý pas od Jana Rezka posunul před sebe a křížnou ránou z hranice vápna propálil konečně Reichla - 1:1. A brzo jsme mohli jít do vedení, když po závaru z rohového kopu zakončoval Hnaníček. Míč byl blízko brankové čáře, ale obrana společně s gólmanem Olomouce nakonec odvrátili nebezpečí. V posledních minutách, kdy se už zdálo, že oba celky budou brát remízu přišel rohový kop. Přesný pas od Tomáše Pilíka přistál přímo na hlavě Josefa Hnaníčka, který protlačil balón skrz brankáře Reichla - 1:2! A brankám nebyl konec. Za faul na Martina Suse jsme ještě měli možnost kopat penaltu. Té se zhostil Roman Bednář a pečetil ve čtvrté minutě nastavení výhru Příbrami na výsledných 1:3.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School