FK PŘÍBRAM
16.08.2015
FORTUNA:LIGA, 4. kolo
2:1
Slovácko vs. Příbram
Online
Branky: 80. Daníček, 86. Kovář - 22. Rezek
Žluté karty: Chvátal, Košút, Došek, Kovář
Rozhodčí: Marek – Peřina, Antoníček
Diváci: 4431
Slovácko: Heča – Chvátal, T. Rada, Košút, Reinberk – Daníček – Diviš (61. Kovář), Valenta, Havlík, Hlúpik (87. Břečka) – Došek
Příbram: Hruška – Sus (87. Hadaščok), Hájovský, Zápotočný, Končal – Pilík, Krameš (64. Brandner), Hnaníček, Rezek, Štípek (85. Mareš) – Bednář.

Desetiminutovka v závěru zhatila zisk bodů

Zdeněk Brož

Dlouho jsme ne Slovácku byli úspěšní díky efektní brance Rezka, jenže v poslední desetiminutovce domácí tým dvěma góly otočil zápas.
Příbramský trenér Pavel Tobiáš postavil totožnou sestavu na utkání jako v posledních vydařených duelech. A ta se zdála být vítěznou. Už na kraji zápasu v 5. minutě měl blízko ke skórování Roman Bednář. Co nevyšlo jemu, zdařilo se Janu Rezkovi. V rychlém brejku dostal od Hnaníčka nahrávku do běhu, v rychlosti obešel Radu, přeloboval brankáře a vedli jsme ve 22. minutě 0:1. Slovácko bylo v těchto fázích hry víceméně zoufalé. Nedokázalo si nahrát míč před branku k nebezpečnému zakončení a obrana si perfektně hlídala všechny centry na střelce Doška. Navíc Roman Bednář mohl přidat branku, když z levé strany pálil do boční sítě. Nastavený čas první půle byl v režii Aleše Hrušky. Ten vychytal dvě velké šance Hlúpika a Valenty z těsné blízkosti. Do kabin jsme tak šli se slibným vedením. V úvodu druhého poločasu jsme zahrozili z další standardky Pilíka. Bednář byl opět blízko brance. Postupem času začali přebírat otěže domácí hráči a my jsme se odsoudili k bránění těsného vedení. Aleš Hruška se musel činit při šancích Valenty. Ikdyž jsme přežili různé závary, tak vyrovnávací úder bohužel přišel v 80. minutě při střele z hranice vápna, kde se Daníček našel prostor na přízemní střelu, na kterou Hruška neměl nárok. Jenže s vyrovnáním domácí tým nebyl spokojen a při standardce v 86. minutě si za obranu naběhl Kovář a překonal našeho brankáře podruhé - 2:1. Na tuto branku už náš tým neměl šanci najít odpověď a z Moravy si tak znovu další body již neodvezl.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School